Emirates forbedrer lufthavnens oplevelse med selvkontrolkiosker i Dubai

Emirates forbedrer lufthavnens oplevelse med selvkontrolkiosker i Dubai
Emirates forbedrer lufthavnens oplevelse med selvkontrolkiosker i Dubai

Emirates lancerer kiosker med selvindtjekning og bagagelevering i Dubai International Airport Terminal 3 for en hurtigere og lettere lufthavnoplevelse. Tjenesten tilbydes i øjeblikket til passagerer, der rejser til alle byer undtagen USA, Canada, Kina, Indien og Hongkong, hvor der er yderligere krav.


Som supplement til Emirates 'check-in-skranker, 16 nye selvbetjeningsbagageleveringsmaskiner og 8 selvbetjeningskiosker forbedres passageroplevelsen i Dubai ved at reducere passagerernes ventetid i spidsbelastningsperioder. Flere selvbetjeningsfaciliteter er planlagt til at blive tilføjet i de kommende måneder.

Kiosker giver passagerer mulighed for at tjekke ind, få boardingkort, vælge sæder og aflevere bagage. Emirates-personale vil fortsat yde al nødvendig hjælp, og køretøjerne er fuldt selvbetjenede og giver passagerer mulighed for hurtigt at krydse lufthavnen og fortsætte direkte til passkontrolafgiftens boder. Køretøjer rengøres og desinficeres regelmæssigt, og hånddesinfektionsmidler er også tilgængelige for passagerer.

Dette nye produkt er en del af Emirates løbende investering i produkter og tjenester for at levere en unik rejseoplevelse på jorden og om bord og blev udviklet inden for Emirates i samarbejde med Dubai Aviation Engineering Projects og Dubai Airports. Selvkontrolkiosker vil løbende blive udviklet til at tilbyde nye funktioner såsom fremtidig touchdown og selvombooking af passagerer.

Fleksibilitet og sikkerhed: Emirates 'bookingpolitikker giver passagererne fleksibilitet og tillid til deres rejseplaner. Passagerer, der køber en Emirates-billet til at rejse inden 31. marts 2021, kan drage fordel af reservationsbetingelser og muligheder, der tilbyder rejsefleksibilitet, hvis de skal ændre deres rejseplaner. Passagerer har mulighed for at ændre deres rejsedatoer, forlænge deres billetts gyldighedsperiode med to år eller konvertere deres billetter til rejsekuponer for at bruge dem til fremtidige flybilletter til sig selv eller deres familie og venner. Du kan lære mere ved at klikke her.

COVID-19 PCR-test: Emirates-passagerer, der har brug for et COVID-19 PCR-testdokument inden afrejse fra Dubai, kan drage fordel af specialpriser på American Hospital og tilknyttede klinikker i Dubai ved blot at vise deres billet eller boardingkort. Der er også en testmulighed derhjemme eller på kontoret, som giver resultater inden for 48 timer. For mere information: http://www.emirates.com/flytoDubai

Gratis, global dækning af COVID-19-relaterede omkostninger: Hvis de diagnosticeres med COVID-19 under deres rejse, kan passagerer nu rejse trygt takket være flyselskabets forpligtelse til gratis COVID-19-relaterede medicinske omkostninger. Denne dækning er gyldig for passagerer, der flyver med Emirates indtil 31. december 2020 (første flyvning skal være afsluttet den 31. december 2020 eller før). Passagerer drager fordel af denne ansøgning i 31 dage fra det øjeblik, de tager deres første flyvning. Med denne applikation har Emirates-passagerer fortsat fordel af forsikringen om denne dækning, selvom de rejser til en anden by efter at have ankommet med Emirates i den by, de flyver til. Flere oplysninger kan findes på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid19-cover/ .

Sundhed og sikkerhed: Emirates har implementeret et omfattende sæt foranstaltninger, herunder distribution af gratis hygiejnesæt, der indeholder masker, handsker, håndrens og antibakterielle klude til alle passagerer for at sikre passagerernes og medarbejdernes sikkerhed på hvert trin af deres rejse, både på jorden og om bord. For mere information om disse foranstaltninger og de tjenester, der er tilgængelige på hver flyvning, besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .

Turistindgangskrav: For mere information om adgangskrav til internationale besøgende til Dubai, besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

Dubai-beboere kan kontrollere de seneste rejsebetingelser på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer