Stor ressource support til gymnasieelever fra MEB

Stor ressourcestøtte til gymnasieelever fra MEB
Stor ressourcestøtte til gymnasieelever fra MEB

Ministeriet for national uddannelse fortsætter med at yde rig ressourcestøtte til studerende under fjernundervisningsprocessen. Efter forståelsestest bestående af tusindvis af spørgsmål, færdighedsbaserede tests, spørgsmålsspørgsmålshæfter og spørgsmålssupportpakker, nu 5 studiefascicules forberedt til 6., 7., 8. og 60. klasse http://www.meb.gov.tr og på webstedet for Generaldirektoratet for Måling, Vurdering og Undersøgelsestjenester til støtte for studerendes studier.

Studiefascicules er designet på en sådan måde, at eleverne styrker de emner, de vil dække i deres lektioner og får erfaring med forskellige spørgsmålstyper. I fasciklerne udarbejdet som en separat pjece til hver enhed på tyrkisk, matematik, naturvidenskab og samfundsvidenskabelige lektioner på 5., 6., 7. og 8. klassetrin, foruden forskellige spørgsmålstyper, blev aktiviteter som matching og gåder inkluderet.

4 fascikler indeholdende 560 60 spørgsmål, der kun dækkede de første enheder, blev forberedt.

I 60 fascikler udarbejdet af felteksperter; Der er 4 spørgsmål fra kun de første enheder i gymnasiet tyrkisk, matematik, videnskab, revolutionens historie og kemalisme, samfundsvidenskab.
Ziya Selçuk, minister for national uddannelse, påpegede, at de startede en stor ressourcemobilisering for at støtte elevernes læringsprocesser i fjernundervisningsprocessen og øge deres motivation med forskellige spørgsmålstyper:
”Under fjernundervisningsprocessen fortsætter vi med at øge mangfoldigheden af ​​de ressourcer, vi tilbyder for at styrke vores foredrag på vores tv-kanaler og internetportalen lettere og styrke deres forståelse med forskellige spørgsmålstyper. Den supportpakke, vi offentliggør for vores mellemskoleelever, dækker kun den første enhed på hvert klassetrin. Senere præsenterer vi fungerende fascicules for andre enheder. Derudover vil vi forberede og regelmæssigt dele studiefascicles på grundskole- og gymnasieniveau. Jeg vil gerne takke viceminister Mahmut Özer for at koordinere disse undersøgelser, Sadri Şensoy, generaldirektør for måling og evalueringstjenester, og hans kolleger, der gjorde en stor indsats i forberedelsen af ​​undersøgelsesfasciklerne, og vores kolleger og lærere, der arbejder i vores måle- og evalueringscentre i 81 provinser. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer