Er HES-kode obligatorisk inden for offentlig transport? Er HES-kode obligatorisk for Metro, Metrobus, Busser?

Er HES-kode obligatorisk inden for offentlig transport? Er HES-kode obligatorisk for Metro, Metrobus, Busser?
Er HES-kode obligatorisk inden for offentlig transport? Er HES-kode obligatorisk for Metro, Metrobus, Busser?

Er HES-kode nødvendig i offentlig transport? Er HES-kode obligatorisk for metro, metrobus, busser? Der kom en erklæring, der tæt vedrører borgere, der bruger offentlig transport. Ministeriet for indre anliggender sendte to separate cirkulærer til 81 provinsguvernører om "HES-kodeforespørgsel i offentlig offentlig transport" og "HES-kodekrav i indkvarteringsfaciliteter".


I cirkulærerne, der blev sendt til guvernørskabet, blev det understreget, at isolering af personer, der er diagnosticeret med sygdommen eller i kontakt med coronavirusepidemien, er et af de vigtige emner, der skal understreges.

Derfor blev det mindet om, at sundhedsministeriet udviklede Hayat Eve Sığar (HES) -applikationen for at reducere risikoen for kontaminering og for at sikre, at personer, der er diagnosticeret med sygdommen, og personer i kontakt med dem identificeres og isoleres.

Det blev anført, at når man rejser med en hvilken som helst form for offentlig transport til intercity-passagertransport (fly, tog, bus osv.), Blev HES-kode forespørgsel foretaget under både billettering og indstigning i køretøjet, og de, der ikke har nogen risiko (diagnosticeret eller ikke i kontakt) kan rejse. Tilsvarende blev det påpeget, at det er vigtigt at følge folket i henhold til HES-koden i persontransport med offentlige transportbiler i byen, og de foranstaltninger, der blev truffet i cirkulæret, blev udskilt som følger:

  • Elektroniske / smarte rejsekortsystemer, der er skræddersyet til personen til brug i alle slags offentlige transportmidler i byer (bus, metro, metrobus osv.) Udført af andre relevante institutioner / organisationer, især kommuner, og sundhedsministeriet Hayat Eve Sığar (HEPP) Nødvendige integrationer vil blive leveret mellem applikationen.
  • Nødvendigt arbejde vil blive påbegyndt så hurtigt som muligt for at personalisere de elektroniske / smarte rejsekortsystemer, der i øjeblikket er i brug af storbykommuner, lokale myndighedsenheder og andre relevante institutioner og organisationer, som endnu ikke har personaliseret de transportkort, der bruges til by offentlig transport.
  • Eventuelt tilpassede rejsekort, der tilhører borgere, der er blevet diagnosticeret med Covid19-sygdom, eller som er i kontakt, suspenderes automatisk i isolationsperioden.
  • Selvom han blev informeret om, at han skulle være isoleret på grund af at blive diagnosticeret med eller have kontakt med Covid19, vil oplysningerne om de mennesker, der opdages at bruge køretøjer til offentlig transport, blive delt med det relevante guvernør / distriktsguvernør via indenrigsministeriet (elektronisk via e-interne anliggender) for at anvende de nødvendige administrative sanktioner og om nødvendigt til at indgive en strafferetlig klage.

 HEPP krævet for adgang til alle indkvarteringsfaciliteter

81 Provinsielle guvernørskaber blev også sendt et cirkulær om HEPP krævet for adgang til alle indkvarteringsfaciliteter. I cirkulæret er de foranstaltninger, der er truffet for boligfaciliteter fra i dag med hensyn til HEPP-kodestyringsapplikation, anført:

Ifølge dette

  • Ansøgningskoden for Hayat Eve Sığar (HES) vil blive anmodet om fra kunderne i alle indkvarteringsfaciliteter (hotel, motel, hostel, gæstehus, lejr osv.) Uden forskelsbehandling (privat-offentlig, turistvirksomheds licenseret / ikke-licensadministration osv.), Og den nødvendige undersøgelse foretages. derefter vil kunden blive accepteret til boligfaciliteten.
  • HES-kodeforespørgslen foretages under accept af kunderne til indkvarteringsfaciliteten, og optagelsesprocedurerne for de mennesker, der ikke har nogen risiko (diagnosticeret eller ikke kontakt) vil blive udført.
  • I henhold til bestemmelserne i 1774. og yderligere 2. artikel i identitetsmeddelelsesloven nr. 1, vil kundeoplysninger, der rapporteres til de generelle retshåndhævende myndigheder af indkvarteringsfaciliteterne, også blive afhørt i henhold til Covid-19-diagnosen eller kontaktstatus inden for rammerne af den dataintegration, der er leveret af den relevante generelle retshåndhævelsesenhed med sundhedsministeriet. .
  • Cirklerne, som vores ministerium tidligere har sendt vedrørende de personer, der er blevet diagnosticeret med Covid-19 eller har været i kontakt under både optagelse i opholdsfaciliteten, forhør foretaget af de almindelige retshåndhævende embedsmænd og de relevante bestemmelser i artiklen med titlen Foranstaltninger, der skal træffes i indlogeringsfaciliteterne under Ministeriet for sundhedsudbrudshåndtering og studievejledning Følgelig vil det nødvendige arbejde og procedurer blive udført.

I denne sammenhæng vedrørende de personer, der er diagnosticeret med Covid-19 eller fundet i kontakt;

  • Kunder, der er diagnosticeret med Covid-19 eller forstås at være i kontakt, placeres i gæstesolationsrum oprettet i overensstemmelse med applikationen Safe Tourism Certificate inden for rammerne af Ministeriet for Kultur og Turisme og vores ministeriums cirkulærer.
  • I tilfælde, hvor gæstens isolationsrum ikke er tilstrækkeligt antal, træffer de nødvendige foranstaltninger af guvernøren / distriktsguvernørerne under hensyntagen til bestemmelserne i de relevante ministeriums cirkulærer og udbruddsstyrings- og arbejdsvejledningen.

Som et resultat af de revisioner, der er udført for bestemmelserne i dette cirkulære, vil de indkvarteringsfaciliteter, der tillader de kunder, der ikke skal accepteres i henhold til HES-kodeforespørgslen eller resultatet af forespørgslen, blive forbudt fra aktiviteten i 10 dage af det relevante Governorate / District Governorship i overensstemmelse med beslutningen fra Provincial / District General Hygiene Board.

Nødvendige beslutninger vil blive taget hurtigst muligt af guvernøren / distriktsguvernørerne, og der vil ikke opstå problemer i praksis.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer