2020 Travellers Choice Award for Erciyes Ski Resort

2020 Travellers Choice Award for Erciyes Ski Resort
2020 Travellers Choice Award for Erciyes Ski Resort

Erciyes Ski Center, som er blandt de mest interessante steder i verden, blev tildelt 2020 Travelers Choice-prisen af ​​Tripadvisor, verdens vigtigste turiststed.


Tyrkiets største og Erciyes, som er blevet det mest udviklede skisportssted, avancerede elevatorer, signatur globale sportspræstationer scoret, landingsbaner efter internationale standarder, fortsætter med at samle beundring for rejsende hvert år med sine moderne boliger og transportfaciliteter.

Erciyes Ski Resort, flagskibet for vinterturisme i vores land, er nu blevet tildelt det 2020 Travellers Choice efter Tripadvisor Certificate of Excellence, der er givet til vigtige ferie- og rejsevirksomheder rundt om i verden. Erciyes modtog en pris for ekspertise i 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 og senest i 2019 med antallet af gæster som et resultat af kommentarer fra rejsende og besøgende.

Med 28 websteder på 49 forskellige sprog, næsten 96 millioner abonnenter, over 867 millioner anmeldelser og over 463 millioner månedlige besøgende, er Tripadvisor verdens største rejsewebsted, der tildeler denne pris til et udvalgt antal virksomheder over hele verden, der konsekvent modtager højt vurderede anmeldelser fra besøgende og viser et engagement i fremragende gæstfrihed. er givet.

Tyrkiets mest kompetente inden for Mountain Management Destination Management Organization (DMO) vand Kayseri administreret af Erciyes Inc. Erciyes Ski Center, ISO 9001, ISO 10002 og IQNET dokumenter med vores land, servicekvalitetsstandarder, kundetilfredshedsstyringssystem og det første og med internationale anerkendelsescertifikater det bærer titlen på det eneste vintersportscenter.

Udtaler sig om emnet, Kayseri Erciyes A.Ş. Bestyrelsesformand Dr. Murat Cahid Cıngı sagde: ”Vores Erciyes-bjerg er vores lands første og eneste destinationsadministrationsselskab, Kayseri Erciyes A.Ş. Det styres af en professionel tilgang. Kroningen af ​​vores politik for bæredygtig kvalitet med sådanne globale priser hvert år er et vigtigt bevis på, at vi er på rette vej. Værdifulde priser som disse øger vores entusiasme og giver os mulighed for konstant at hæve linjen. Tyrkiet og 93% tilfredse med vores by, vores indenlandske og udenlandske gæster fra hele verden på en måde, vi også er glade for at forlade. I tråd med den vision, vi har vedtaget, vil vi fortsætte med at stræbe efter at nå vores mål om at gøre Kayseri og dens vigtigste værdi, Erciyes, til et globalt brand ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer