Erzurum's Land of Red Fairies to Become a Geopark

Erzurum's Land of Red Fairies to Become a Geopark
Erzurum's Land of Red Fairies to Become a Geopark

UNESCO Turkey National Commission on World of Erzurum blev taget med i midlertidige arvslister Narman fe skorstene i distriktet, Erzurum Governorship, Metropolitan Municipality og Narman kommune er parat til at rumme op til 300 tusind turister med et fælles projekt, 500 om året.


Der er 300 forskellige kløfter i området Narman Fairy Chimneys, som er kendt som "de røde feers land" blandt folket, og hvis dannelse dateres 12 millioner år tilbage og ligner Grand Canyon i Colorado Valley of America.

Narmanske fe-skorstene, også kendt som 'Cappadocia of the East' blandt folket, bestående af 62 separate dale på 12 kilometer i Narman-distriktet Erzurum, er blevet erklæret et naturligt beskyttet område. Okay Memiş, guvernøren i Erzurum, der tog handling efter registreringen af ​​fe skorstene, startede et arbejde for at bringe regionen i turisme.

Vali Memiş, der gik ned ad den 100 kilometer lange dal til fe-skorstene, som ligger 7 kilometer fra Erzurum og 3 kilometer fra byens centrum, fortalte pressemedlemmerne om deres projekter og deres arbejde. Guvernør Memis oplyste under marchen arrangeret med Narman-borgmester Burhanettin Eser, at der er 12 forskellige dale i regionen.

Guvernør Memiş sagde: ”Der er fe-skorstene i Kappadokien i vores land. Et unikt sted i verden. Narman fe skorstene betragtes også som et geologisk unikt sted. Der er ingen præcedens i verden. Forskellen fra Kappadokien er, at mineralstrukturen her er lidt forskellig fra den geologiske struktur her. Det anses for at være 'De røde feers land'. Det er faktisk en meget speciel placering. ”Vi arbejder på designet af dette sted som en geopark,” sagde han.

Han sagde, at der ikke var nogen facilitet i fe-skorstene, hvilket er et vigtigt turiststed for Erzurum, Memis sagde: ”Vi byggede en to-etagers facilitet lige ved siden af ​​vejen. For at nå vores placering skal vi passere en vej på ca. 3,5 kilometer. Vi har designet denne vej. Jeg håber, vi hæver standarderne endnu mere. Når vores arbejde er afsluttet, kommer turbusser her, og vi er vært for tusinder af mennesker her. Folk vil komme og se denne panoramaudsigt. Vores gæster vil hvile i det naturvenlige anlæg, som vi skal bygge her, så vil de være i stand til at gå ned ad dalen herfra. Der er en vandresti på ca. 1 time i dette område. Vi ser i øjeblikket kun en del af det. Der er 12 forskellige dale som denne, og det er et meget stort område. Narman fe skorstene med et samlet areal på 17 millioner kvadratmeter. Vi gjorde virkelig et godt stykke arbejde her. Derudover vil der være aktiviteter såsom hestesafari, ATV-safari, cykling. Om nødvendigt tænker vi i ballonen. Efter at have overvundet denne pandemi venter vi forhåbentlig på, at alle mennesker, der bor i Erzurum, derefter hele vores land og bor i udlandet til denne region. ”Vi har nu faciliteter til at være vært for tusinder af gæster her,” sagde han.

Guvernør Okay Memiş, der besøgte Tortum Waterfall, et af verdens førende vandfald med en bredde på 21 meter og en højde på 48 meter, som blev belyst med det arbejde, der blev udført efter Narman Fairy Chimneys og åbnet for besøgende om natten, sagde at de arbejdede på trods af pandemien.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer