Et splinternyt boligareal er født i og omkring Peynircioğlu-strømmen

Et splinternyt boligareal er født i og omkring Peynircioğlu-strømmen
Et splinternyt boligareal er født i og omkring Peynircioğlu-strømmen

Izmir Metropolitan Municipality har skabt en uafbrudt økologisk korridor på kyststrækningen af ​​Peynircioğlu Stream i Mavişehir, Halk Park og den følgende rute inden for rammerne af bekæmpelse af den globale klimakrise. Izmir Metropolitan Municipality borgmester Tunç Soyer åbnede det økologiske korridorprojekt i Peynircioğlu Stream, som vil være et nyt attraktionscenter for İzmir-befolkningen. Tale ved ceremonien sagde Soyer, at de ønsker at implementere denne eksemplariske avlsmodel, som bringer naturbaserede løsninger, især i vandløbene, der strømmer ud i Golfen.


Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer indviede Peynircioğlu Stream Ecological Corridor i Mavişehir, som blev afsluttet ved at overveje naturbaserede løsninger. Oversvømmelseskontrol blev opnået i åen, og et nyt grønt område blev oprettet omkring åen med miljøvenlig praksis uden brug af en uigennemtrængelig overflade. Med et budget på 12 millioner TL er kanten af ​​Peynircioğlu Stream blevet et område, hvor Izmirians kan mødes med det grønne og slappe af, gå og dyrke sport i den friske luft.

Soyer: "Vi skal være i kontakt med naturen"

Tale ved åbningsceremonien sagde İzmir Metropolitan kommunes borgmester Tunç Soyer, at de er glade for at realisere projektet inden for rammerne af HORIZON 2020 "Nature Based Solutions", det højeste tilskudsprogram for Den Europæiske Union. Borgmester Soyer sagde, ”Vi gennemfører et af de projekter, som Izmir er stolte af. Da vi begyndte at bo i byer og flyttede væk fra naturen, blev vi utilfredse. Jo mere vi myrder naturen, jo mere bryr vi os ikke om den, jo mere tror vi, at vi har magt over den, jo mindre bliver vi fattigere. Faktisk er vi selve naturen, vi er en del af den. "Jo mere vi kan være med naturen, jo mere åbner vi vejen for lykke og fred."

Vi udvider denne model

Soyer sagde, at Peynircioğlu Ecological Corridor Project ikke kun handler om at plante træer og buske: ”Vores projekt var en detaljeret undersøgelse, hvor bæredygtighed blev sikret for at naturen kunne leve på den stærkeste måde. Trærarter plantet, såsom at rydde flodbredderne for beton og gøre dem grønne. Dette er det første eksempel, model. Her kan du se, at naturen er sikret. Vi ønsker at popularisere denne model især i alle vandløb, der møder Golfen og implementere bæredygtige naturlige løsninger. Jeg vil gerne takke alle mine kolleger, der arbejdede hårdt for gennemførelsen af ​​dette projekt. Jeg ønsker, at dette rehabiliteringsprojekt er til gavn og lykkebringende for alle vores medborgere. "

Brigade: "Jeg er stolt af dette projekt"

Karşıyaka I sin tale nævnte borgmester Cemil Tugay klimaforandringerne som følge af urbanisering og sagde: ”Dette projekt er et af de mest specielle projekter i denne by. Det er et eksemplarisk projekt, der direkte påvirker vores liv og viser, hvordan vi kan bekæmpe klimaændringer. Jeg er stolt af dette arbejde. Jeg vil gerne takke præsident Soyer og hans holdkammerater for gennemførelsen af ​​dette projekt. Vi vil gøre vores bedste for at beskytte dette sted, ”sagde han. Efter hans taler sagde Izmir Metropolitan Municipality borgmester Tunç Soyer, Karşıyaka Borgmester Cemil Tugay turnerede Peynircioğlu Stream og dens omgivelser med deltagerne i ceremonien. Borgere, der har det godt ved strømmen med deres børn, takkede præsident Soyer for arrangementet.

Ceremonien blev overværet af Gaziemir borgmester Halil Arda, İzmir Metropolitan Kommune Viceborgmester Mustafa Özuslu, İzmir Metropolitan Kommunes generalsekretær Dr. Buğra Gökçe, bureaukrater, kommunemedlemmer og borgere, der bor i regionen, deltog i Izmir Metropolitan Kommunes bureaukrater.

Hvad blev der gjort?

Der blev oprettet et grønt område på 15 kvadratmeter omkring strømmen, hvoraf 26 kvadratmeter består af kulstofholdende planter. Inden for rammerne af projektet blev der plantet 500 træer, 150 buske og jorddække i det område, der er egnet til middelhavsklimaet. Et jordbærende system blev skabt ved at fjerne nogle af betonoverfladerne på begge sider af den 250 meter lange strøm. 800 tusind gåsefodplanter blev plantet i disse sektioner. Frøene blev plantet i jorden for at gøre flodsiderne grønnere. 16 solterrasser af træ, 5 slapper af træ og siddepladser blev skabt af strømmen omgivet af et grønt hegn lavet af forskellige planter. Ti bestøvnings- (insekt) huse er også blevet placeret i området for at give bier og insekter, der går langt for at samle pollen, at hvile.

For at mindske risikoen for oversvømmelse i åen blev der gennemført gennemtrængelige cykel- og vandrestier på 2 kilometer for at lade regnvand trænge ind i undergrunden. Derudover blev der oprettet et 500 meter løbebane af det naturlige materiale af flise semulje. Springvand blev anbragt i strømmen for at forhindre vandet i at få ilt og forhindre forurening og give en smuk udsigt. En 8 kvadratmeter frugtvæg blev skabt bag de 90 liggende enheder. Brombær og druebær blev brugt på frugtvæggen.

EU's tilskudsprogram for højeste budget

Inden for rammerne af HORIZON 2020, som er Den Europæiske Unions højeste budgettilskudsprogram, blev projektet "Nature Based Solutions" fra Izmir Metropolitan Municipality valgt blandt 2017 internationale projekter i 39 og modtaget et tilskud på 2,3 millioner euro. Således blev İzmir en banebrydende og implementerende by sammen med Liverpool i England og Valladolid i Spanien. Projekt, Karşıyaka Det inkluderer området fra byens centrum til Çamaltı Saltworks. Den model, der skal fremsættes for at reducere kulstofemissioner i denne region, øge biodiversiteten, reducere lufttemperaturen forårsaget af tæt urbanisering, øge mængden af ​​grønne områder, reducere risikoen for oversvømmelser og øge livskvaliteten for folket vil være en guide til Izmir.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar