Ski Resorts Açılmayın pandemi i Europa, Tyrkiets Point-of Route

Ski Resorts Açılmayın pandemi i Europa, Tyrkiets Point-of Route
Ski Resorts Açılmayın pandemi i Europa, Tyrkiets Point-of Route

Selvom pandemien har mange negative virkninger, kan den også have uventede positive virkninger. Boomen for skiturismereservationer i Erciyes i år er en af ​​dem. Dette år skal være åben for mange skisportssteder i Europa, karantænekrav, russisk og i år, den ukrainske regering ikke kun af grunde som for at tillade rejseattraktioner i Tyrkiet, vinterturismecentre i Tyrkiet, især uden for Erciyes forkant med sin nærhed til Kappadokien .


Erciyes skiller sig ud blandt andre skisportssteder, da der ikke er andre skicentre i verden, der tilbyder mulighed for at flyve med balloner en dag, kulturturisme eller stå på ski den næste dag. En anden grund til, at Erciyes skiller sig ud, er, at det er meget let at få adgang til. Da der er 14 fly fra Istanbul hver dag, er det meget nemmere at nå Kayseri med fly fra hele verden. Transport er yderst praktisk, da lufthavnen kun ligger en halv time væk fra skicentret og har den bredeste skisportsvej i verden.

På grund af disse fordele har de største rejsearrangører i Ukraine og Rusland deres øjne rettet mod Kayseri i år. Interessen for Kayseri, hvor fire forskellige operatører direkte chartrer, er mere end nogensinde.

Efterspørgslen vil ikke krympe i løbet af skisæsonen, men vil stige

Menderes Karak Küçük, generaldirektør for Radisson Blu Hotel Kayseri, som er skiturismens og byens lokomotivhotel, understregede, at det ikke er en sportsgren, der vil øge risikoen for spredning af pandemien på grund af skiløbets karakter og sagde: ”Skiløb er en sport med minimal risiko for forurening. Først og fremmest kræves en afstand, der er mange gange større end den sociale afstand, for at reducere risikoen for ulykker blandt atleter. Af denne grund tror vi ikke, at efterspørgslen vil krympe i løbet af skisæsonen. I år forventer vi, at vores hotel har høj belægning i skisesæsonen. Som i tidligere år, dette års første plads i Ukraine, sigter vi mod at byde vores gæster velkommen fra Rusland og Tyrkiet, ”sagde han.

Folk elsker at rejse, virtuelle muligheder har ikke en chance

Evaluering af pandemiprocessen og rejsevaner sagde General Manager Menderes Karak Küçük:

”Der har været nogle midlertidige ændringer i folks rejsevaner på grund af pandemien. Vi har dog set, at den post-pandemiske verden ikke vil være meget anderledes end før. Folk elsker at rejse, og i modsætning til almindelig tro har virtuelle muligheder ingen chance. I år er turismen kommet ind i en midlertidig afmatning. Naturligvis begyndte rejsevaner også at vise nogle midlertidige symptomer på grund af usikkerheden ved pandemien. Den vigtigste indikation på dette er, at de nu foretager reservationer så sidste øjeblik som muligt og heller ikke stoler på billigere ikke-returnerbare muligheder. Det er heller ikke muligt at sammenligne sidste år med dette år. Sidste år startede salg af ski i april. "Dette år startede sent, og vi bemærker, at det vil stige, når datoer nærmer sig".

Vores gæster bliver sikkert

Forklarer, at de var vært for deres gæster hele året som hotel, sagde General Manager Menderes Karak Küçük:

”Hygiejnestandarderne på vores hotel var allerede meget høje, og vi følger meget hygiejnestandarder i pandemiperioden. Vores hotel overholder fuldt ud alle de foranstaltninger, der er fastsat af Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og vores love. Vi har alle slags certifikater. Vores gæster fortsætter med at opholde sig sikkert på vores hotel hele året ”.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer