Fordele ved forbrug af rødt kød

Fordele ved forbrug af rødt kød
Fordele ved forbrug af rødt kød

Vejret er afkølet, og vores immunsystem skal forblive stærkere end nogensinde på grund af Coronavirus-epidemien.


For at holde immunforsvaret stærkt skal vi være forsigtige med, hvad vi spiser, og rødt kød er en af ​​de fødevarer, der skal indtages. Bonfilet fra Tyrkiets vigtigste kødproducenter og Istanbul gastronomirådgiver for præsidenten, Dr. Okan University Department of Gastronomy İlkay Gök viser 12 fordele ved rødt kød, der har protein, jern, zink, selen og vitamin B9.

Rødt kød, der undertiden indtages for at lagre høj energi og nogle gange for at nå sunde mineraler, spiller også en vigtig rolle i kampen mod coronavirus. Vores immunsystem skal forblive stærkere end nogensinde før for at beskytte mod forskellige sygdomme, når vejret bliver koldere og især på grund af Coronavirus-epidemien. For at holde immunforsvaret stærkt skal vi være opmærksomme på, hvad vi spiser, og rødt kød er en af ​​de fødevarer, der skal indtages. Bonfilet fra Tyrkiets vigtigste kødproducenter og Istanbul Gastronomirådgiver for præsidenten, Dr. Okan University Institut for Gastronomi İlkay Gök viser 12 fordele ved rødt kød, der har protein, jern, zink, selen og vitamin B9.

Udtalelse om, at kød er blevet det vigtigste centrum for diæterne hos dem, der ønsker at tabe sig såvel som dets sundhedsmæssige fordele, siger Bonfilet Gastronomy Consultant Dr. Fakultetsmedlem İlkay Gök sagde: ”De, der ønsker at øge mængden af ​​muskler, drager også fordel af kødfokuserede kostvaner. Derudover er kød en meget vigtig kilde til protein for voksende børn. Det understøtter immunsystemet og har en vigtig rolle i helingen af ​​sår, brud og kropsskader. Vi behøver ikke at forbruge kilo for at kød kan være gavnligt. At forbruge cirka 100-150 gram magert eller fedtfattigt kød opfylder begge vores daglige proteinbehov og giver en masse ekstra support. Den rigtige mængde og korrekt kogt fedtfattigt kød er faktisk en sundhedsdrik. " er i udsagnene.

1. Kød indeholder store mængder aminosyre L-carnitin. Der er et gennemsnit på 100 - 56 mg L-carnitin i 162 g kød. L-carnitin, en aminosyre, der er blevet brugt af dem, der for nylig vil tabe sig og har vist sig at fremskynde energiforbrænding i kroppen, ses at understøtte hjertesundhed, diabetes og vægttab. Understreger, at det også er vigtigt at tage denne aminosyre fra kød i stedet for syntetiske piller taget udefra, siger İlkay Gök, at absorptionen af ​​L-carnitin opnået fra kød er højere end piller.

2. Kød er en af ​​de rigeste kilder til glutathion, en af ​​de stærkeste antioxidanter. At holde glutathionniveauerne høje i vores krop er meget vigtigt for vores helbred. Glutathion har egenskaber som anti-aging, langvarig levetid, beskyttelse mod sygdomme, reducerer risikoen for kroniske sygdomme og styrker immunforsvaret. Beskyttelse af hver celle i vores krop mod cellulær skade, der vil forårsage mange kroniske sygdomme, glutathion forhindrer også oxidativ stress og betændelse forårsaget af dens mangel. Det faktum, at vores kroppe har brug for aminosyrer til at syntetisere glutathion og tilstedeværelsen af ​​disse aminosyrer i kød, beviser endnu en gang fordelene ved kød.

3. Det er en kvalitetsproteinbutik. Kød understøtter forøgelsen af ​​din muskelmasse, da det har et protein af meget høj kvalitet.

4. Mange mineraler, der er kritiske for dit helbred, opfylder dine behov. Rig på calcium, kobber, jern, magnesium, mangan, kalium, fosfor, selen, zink, kød opfylder næsten alt det daglige selen og zinkbehov, 100% jern og 26% fosfor, når det indtages 38 gram.

5. Gruppe B-vitaminer opbevares. Når der forbruges cirka 200 gram kød, er 12% af vores B82-vitaminbehov, 3% B50-vitaminer og 6% B36-vitaminer opfyldt.

6. Det er godt for anæmi. Forbrug af rødt kød understøtter eliminering af anæmi i vores krop.

7. Indeholder højt indhold af carnosin (aminosyre). Ud over at hæmme oxidation og glycation er carnosin, som er til stede i rødt kød med et forhold på 50% mere end kylling; Ser ud til at være en cellulær affaldssamler, der renser syrer, aldehyder og tungmetaller. Carnosine, som har vist sig at beskytte celler mod ældning ud over dets antioxidantegenskaber, er blevet observeret for at bevare det ungdommelige udseende af celler og har en forlænget levetid i befæstede vævskulturer. Mens karnosins evne til at forlænge den cellulære levetid er gyldig selv i alderen celler, fandt en undersøgelse en 67% forlængelse i cellens levetid efter carnosintilskud. Det understøtter også immunsystemet ved at aktivere immunsystemet.

8. Indeholder konjugeret linolsyre. Konjugeret linolsyre findes i store mængder i kødprodukter, især i naturlige diæter. Det understøtter forbedring af insulinfølsomhed og fedt tab.

9. 100 gram kød indeholder ca. 350 mg keratin. Mens keratin understøtter muskelvækst og -udvikling, øger det træningsevne og udholdenhed ved at tilvejebringe store mængder energi til musklerne.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer