Ankarakart-tilpasningsprocessens tid er blevet forlænget

Ankarakart-tilpasningsprocessens tid er blevet forlænget
Ankarakart-tilpasningsprocessens tid er blevet forlænget

Inden for rammerne af de foranstaltninger, der er truffet for at forhindre coronavirus (Covid-19) -epidemien, af EGO's generaldirektorat for Ankara Metropolitan Kommune, indenrigsministeriets cirkulær den 29.09.2020 om "HEPP-kodeundersøgelse i by offentlig transport" for at kontrollere spredningen af ​​sygdommen. og i overensstemmelse med afgørelsen truffet af Ankara Governorship Provincial General Hygiene Board (UHK) dateret 30.09.2020 og nummereret 2020/75, Sundhedsministeriet til personalisering af de fulde Ankarakards, der anvendes i offentlige transportkøretøjer, og integration af disse kort med HES-koden Forhandlinger med igangværende pågår.


Indtil det blev bestemt, hvordan borgere vil integrere deres HES-koder i deres transportkort, er varigheden af ​​personaliseringsprocessen for hele Ankarakart blevet forlænget indtil en anden meddelelse. Udviklingen deles med offentligheden via vores hjemmeside og sociale mediekonti.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer