Forsøg med Covid-19 vaccine fra Kina startede på Ankara City Hospital

Forsøg med Covid-19 vaccine fra Kina startede på Ankara City Hospital
Forsøg med Covid-19 vaccine fra Kina startede på Ankara City Hospital

Forsøg med Covid-19-vaccinen fra Kina på frivillige blev også startet på Ankara City Hospital. Hospitalets koordinator overlæge Opr. Dr. Aziz Ahmet Surel var blandt de frivillige.


Tyrkiet, er placeret i Covidien-19 vaccinen fungerer effektivt. Dyreforsøg med den indenlandske Covid-19-vaccine er afsluttet for nylig. Tyrkiet produceres også i forskellige lande, der deltager i de humane forsøg i fase 3 kliniske forsøg med vaccinen har ikke nået deres niveau. Ankara City Hospital blev også føjet til forsøgene med den kinesiske oprindelsesvaccine, der startede ved Hacettepe, Kocaeli og Istanbul universiteter.

Koordinator overlæge Surel, som var en af ​​de mennesker, som vaccinen først blev anvendt på, sagde, at vaccinen var det eneste håb i at forlade pandemien. Surel sagde, at de håber at slippe af med denne plage så hurtigt som muligt ved at få både indenlandske og udenlandske vacciner.

Understreger, at de i øjeblikket forsøger at forhindre spredning og forurening, sagde Surel: ”Når vaccinen dannes, vil både vores samfund og resten af ​​verden have seriøs beskyttelse på dette tidspunkt, og vi vil være i stand til at bryde pandemien. På tidspunktet for internationale undersøgelser af en vaccine, der nu er nået til det stadium af menneskelig undersøgelse, er vores hospital en af ​​ringene i forsøgsprocessen for denne vaccine. Vi, ligesom vores andre sundhedspersonale, meldte os frivilligt. Denne vaccine blev evalueret så hurtigt som muligt, og forhåbentlig gjorde vi vores pligt til at bringe håb til både befolkningen i vores land og resten af ​​verden. " Han talte i formen.

Ankara City Hospital Infektionssygdomme Klinikuddannelse Ansvarlig og Coronavirus Videnskabelig Komité Medlem Prof. Dr. H. Rahmet Güner erklærede også, at den første anvendelse af den inaktive Sars-Cov19-vaccine produceret mod Covid-2 blev udført på hospitalet og sagde, at de håber, at den lokale vaccine vil kunne anvendes i den nærmeste fremtid. Güner bemærkede, at vaccinen var 100 tusind doser fremstillet i Kina, 7 tusind i Brasilien og 500 i Indonesien.

Ansøgninger om vaccinationsforsøg udføres på 25 centre i Tyrkiet. Vaccinen, der fremstilles udelukkende på frivillig basis, er planlagt til anvendelse på 13 tusind mennesker i vores land.

Hvis den tredje fase af vaccinen, som var vellykket i forsøgene i 2. fase, også lykkes, forventes den at være klar til brug i begyndelsen af ​​3.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer