Undersøgelsesmission for forfalskede drikkedødsfald fra kraftvarme

Undersøgelsesmission for forfalskede drikkedødsfald fra kraftvarme
Undersøgelsesmission for forfalskede drikkedødsfald fra kraftvarme

Antallet af mennesker, der døde i Istanbul, Izmir, Mersin, Aydın, Muğla, Kırıkkale, Trabzon, Tekirdağ, Zonguldak og Kırklareli efter mistanke om falsk drikkeforgiftning siden 9. oktober steg til 67. falsk drink fra gentagne gange opstod i Tyrkiet efter deres dødsinducerede bevægelse bestod kraftvarme

CHP 'dødsfald på grund af falsk alkohol' forskningsdelegation!


CHP næstformand Veli Ağbaba, Adana stedfortræder Burhanettin Bulut, İzmir stedfortrædere Sevda Erdan Kılıç og Mahir Polat, Mersin stedfortræder Cengiz Gökçel, Istanbul stedfortræder Ali Şeker, Kırıkkale stedfortræder Ahmet Önal, Kırıkkale stedfortræder Ahmet Önal, Aydın-stedfortræder Süleyman Bülbül og Tekirdag-stedfortræder Candan Yüceer fandt sted.

Falske drikkevarerelaterede dødsfald og størrelsen af ​​delegationen, der undersøger den falske drink, besøgte byer, hvor dødsfaldet fandt sted i Tyrkiet. Delegationen besøgte og undersøgte familierne til dem, der mistede livet på grund af falsk alkohol og mennesker med permanente helbredsproblemer.

Delegationen, som hidtil har haft samtaler i Kırıkkale og İzmir, vil rapportere årsagerne til, at pressede borgerne til at falske alkohol og de klager, der opleves i de kommende dage efter at have afsluttet deres efterforskning.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer