Izmir Frivillige forbereder sig på naturkatastrofer

Izmir Frivillige forbereder sig på naturkatastrofer
Izmir Frivillige forbereder sig på naturkatastrofer

For at løse boligproblemet efter jordskælv og lignende katastrofer blev der undervist i at oprette telte til frivillige og servicegrupper i kommunen under ledelse af Izmir Metropolitan Municipality.


Izmir Metropolitan kommunes brandvæsen fortsætter forberedelserne til mulige katastrofer i byen, der ligger i en jordskælvszone. I denne sammenhæng blev 800 telte købt af brandvæsenet og 200 af socialserviceafdelingen. Ekspertpersonalet, der arbejder inden for brandvæsenet, begyndte at tilbyde træning i at oprette og afmontere de købte telte for hurtigt at reagere på behovet for ly under et jordskælv. Grupper på fem personer blev dannet til træningerne i Fire and Natural Disaster Training Center i Şirinkapı District of Buca. Hver gruppe fik træning i at oprette og demontere telte fra brandmænd.

"Vi skal være forberedt på katastrofer"

İzmir brandvæsenets vicechef İsmail Derse, der afgav en erklæring om emnet, mindede om, at İzmir er en by, der ligger i en jordskælvszone, og derfor er træning i teltbygning vigtig. İsmail Derse understregede, at behovet for husly vil være et af de vigtigste spørgsmål i en mulig katastrofe, ”Det er vigtigt at reagere hurtigt i sådanne begivenheder. Så snart behovet for husly når det højeste niveau, vil vi yde denne støtte, og vi opnår det meste af dette med frivillige. Derfor er vi interesserede i uddannelse af frivillige, ”sagde han.

Han sagde, at de ønskede, at der ikke skulle ske katastrofer, og at ingen blev såret, men at dette ikke var muligt, og tilføjede, at det var vigtigt at være forberedt på en sådan situation.

"Vi er sammen med befolkningen i Izmir i en mulig katastrofe"

Düzgün Atmaca, en af ​​de frivillige borgere, der deltog i uddannelsen, sagde, at de elskede Izmir, og at ingen ville have jordskælv til at ske. Atmaca fortalte, at de deltog i træning for at være forberedt på en mulig katastrofe. Izmir Metropolitan Municipality Police Department-personale deltog også i træningsprogrammet. Politibetjent İsmail Sarıbaş sagde: ”Vi lærte at oprette og afmontere katastrofe telte her. Jeg håber, det aldrig sker, men vi står sammen med befolkningen i Izmir i en mulig katastrofe, ”sagde han.

"Træningen har været meget effektiv"

Search and Rescue Association (AKUT) frivillige Asım Ablak og hans team deltog også i træning for at oprette telte. Ablak sagde, at İzmir er en af ​​byerne i jordskælvsområdet, ”Vi lærte, hvordan man hurtigt kunne oprette de telte, kommunen havde købt. "Vi vil fortælle vores egne hold om det." Fikret Bozkurt fra Çiğli Kommunes søge- og redningsteam (ÇAK) sagde: ”Vi har et team oprettet af Çiğli Kommune på frivillig basis. Vi har også udstyr og personale nok, men vi lærte også, hvordan man opsætter disse større telte. "Disse træninger har været ekstremt effektive for at hjælpe flere mennesker."

Til træningen; AKUT-hold fra politiafdelingen, socialserviceafdelingen, sportsafdelingen og ikke-statslige organisationer, Çiğli kommune Søge- og redningshold, og med kærlighed deltog Izmir-frivillige i boligarbejdsgruppen. Deltagelsescertifikater blev givet til dem, der fik uddannelse. Teltopbygning og demonteringstræning fortsætter et stykke tid.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar