Green Road Project vil forbinde Eskişehir-industrien med verden

Green Road Project vil forbinde Eskişehir-industrien med verden
Green Road Project vil forbinde Eskişehir-industrien med verden

Eskişehir Industry var forbundet til havnene med realiseringen af ​​"Green Road" -projektet. Undertegnelsesceremonien for "Green Road" -projektet, som vil forbinde Eskişehir Industry med verden, blev afholdt i Eskişehir Chamber of Industry den 19. oktober. Takket være projektet, mens transportomkostningerne reduceres med XNUMX procent, sigter det mod at reducere kulstofemissionerne med XNUMX procent.

Eskişehir industri tilsluttet havnene med realiseringen af ​​"Green Road" -projektet


Underskrivelsesceremonien for "Green Road" -projektet, der vil forbinde Eskişehir Industry med verden, blev afholdt den 19. oktober på Eskişehir Chamber of Industry. Takket være projektet, mens transportomkostningerne reduceres med XNUMX procent, sigter det mod at reducere kulstofemissionerne med XNUMX procent.

Under ledelse af TCDD Tasimacilik og Eskisehir Chamber of Industry vil de industriprodukter, der produceres i Eskisehir, blive transporteret til Hasanbey Logistics Center med lastbiler, der tilhører Arkas Logistics, og vil blive transporteret til havnene i Izmit Bay via jernbane inden for projektets gennemførelse i samarbejde med ESO ABIGEM og Arkas Logistics. På denne måde vil Eskişehir-industrien åbne sig for verden gennem havne.

En underskrivelsesceremoni blev afholdt i Eskişehir Chamber of Industry, efter at de første 23 vogne af projektet, der blev sendt til Kina, blev leveret på Hasanbey Logistics Center.

Under ceremonien erklærede guvernør Erol Ayyıldız, at han var meget tilfreds med projektet med hensyn til at åbne Eskişehir og dets region for verden i overensstemmelse med økologi.

"Det nås fra Eskişehir til Kina"

Hasanbey Logistics Center ligger på et område på 540 tusind kvadratmeter, Tyrkiets største logistikcentre, der understreger, at en af ​​TCDD's generaldirektør for transport Kamuran Printer "Hasanbey Logistics Center, har en årlig kapacitet på en halv million ton gods. Takket være vores logistikcenter, som vi ikke kunne bruge kapaciteten tilstrækkeligt indtil i dag, vil Eskişehir være forbundet til alle havne med jernbaneforbindelser. Regelmæssig togtrafik vil blive organiseret mellem Hasanbey Logistics Center og İzmit Bay havne, og transporttjenester vil blive leveret til Eskişehir og regionale industriister. Derudover vil jernbanetransport blive startet på BTK-jernbanelinjen, så containere lastet fra Eskişehir vil kunne nå Mellemøsten, Asien og Kina med tog uden anden håndtering ”.

"100 tusind containere transporteres årligt til havne"

Med angivelse af, at Eskişehir-industrien transporterer 100 containere årligt, vil halvdelen af ​​denne transport blive udført med jernbane og halvt ad søvejen i den første fase, sagde Yazıcı: "I de følgende år forventes Eskişehir at blive transporteret til havne med jernbane med 100 containere om året med stigende eksportpotentiale". Han sagde, at industriister også vil give toldfordele for indenrigs- og international transport via Hasanbey Logistics Center, Yazıcı fortsatte sine ord som følger: ”Vores første containertog, som vi i dag afskød fra Eskişehir, satte kursen mod Derinc for at rejse til Kina med 23 vogne hvidevarer. "Må vejen være klar," sagde han.

Med angivelse af, at regelmæssige togtrafik vil blive udført mellem Hasanbey Logistics Center og İzmit Bay-havne, vil Yazıcı levere miljøvenlige, regelmæssige, hurtige, økonomiske og planlagte containertransporttjenester til Eskişehir og regionale industriister.

På denne måde vil containere fyldt med eksporterede varer blive transporteret til hele verden, især til Europa, med en kombination af tog og skibe gennem havnene i Izmitbugten.

For at levere rettidige og uafbrudte containere til vores industriister etableres en containerpark ved Hasanbey Logistics Center, og der serveres også en slags tør havn.

Ligeledes vil importcontainerne bringes til Hasanbey Logistics Center fra havnene med blokcontainertog og distribueres til fabrikkerne derfra ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar