Højhastighedstogprotest med legetøjstog i Kayseri

Højhastighedstogprotest med legetøjstog i Kayseri
Højhastighedstogprotest med legetøjstog i Kayseri

Kayseri CHP-stedfortræder Çetin Arık og provinsformand Ümit Özer afholdt en pressekonference på Cumhuriyet Square for højhastighedstoget (YHT), der blev lovet, men ikke lavet til Kayseri. I hver valgperiode sagde Çetin Arık og Ümit Özer, der kritiserede det regerende parti og provinsorganisation, der afgav løftet om YHT, "AK-partiet kunne ikke bringe YHT, men vi bragte YHT til Kayseri" med legetøjet YHT-model, de bragte med sig.


Ifølge rapporten fra Çağdaş Caner Koçak fra Gazete Duvar; ”Kayseri CHP-stedfortræder Çetin Arık og provinsformand Ümit Özer afholdt en pressekonference på Cumhuriyet Square. På mødet blev den manglende overholdelse af YHT, som det regerende parti havde lovet at blive bygget i Kayseri, kritiseret. I protesten, der blev holdt før præsident Recep Tayyip Erdoğans besøg i Kayseri for at deltage i AK-partiets provinskongres, blev det hævdet, at de løfter, der blev givet til folket i Kayseri, ikke blev holdt.

ÅBNING AF LEKE MED YHT

CHP-embedsmænd bragte en repræsentativ legetøjs-YHT-model til pressekonferencen, mens Ümit Özer og Çetin Arık skar bånd og åbnede en repræsentant YHT. Provinspræsident Ümit Özer viste legetøjets YHT-model og sagde: "Dette er højhastighedstoget, som du kan se og se i AKP-regeringen."

At sige, at løfterne til Kayseri ikke blev opfyldt, hævdede Özer, at AK-partiet glemte sine valgløfter efter valget. CHP-provinsformand, AK-formand Recep Tayyip Erdogan afgav først sit løfte om højhastighedstog for 13 år siden og sagde: ”Har du set højhastighedstoget? Vi ved, at når AKP-lederen kommer til Kayseri i morgen, vil han give løftet om YHT igen, ”sagde han.

ARIK: 'YHT'S VEJ FALDER IKKE TIL NOGET SLAG KAYSERİ'

Under pressekonferencen på Cumhuriyet-pladsen sagde Kayseri CHP-stedfortræder Arık, der kører et legetøjstog, der symboliserer højhastighedstoget, ”Vi åbnede vores YHT. Held og lykke til os alle, ”sagde han.

Arık afsluttede sine ord som følger: "Recep Tayyip Erdogan er igen på denne plads," O folk fra Kayseri, er du klar til at gå fra Kayseri til Ankara om 1.5 time? " Det er 13 år siden han sagde. Mr. Recep Tayyip Erdogan kommer til Kayseri igen som præsident. Men YHT's vej falder aldrig ind i Kayseri, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer