Hersek Lagoon Wetland Development Project lanceres

Hersek Lagoon Wetland Development Project lanceres
Hersek Lagoon Wetland Development Project lanceres

Minister for landbrug og skovbrug Dr. Bekir Pakdemirli deltog i åbningen af ​​Hersek Lagoon Wetland Development Project.


Pakdemirli erklærede, at deres vigtigste pligt som ministerium er at beskytte de naturlige skønheder og overføre dem til fremtidige generationer i en brugsbalance, og i denne sammenhæng implementerede de Hersek Lagoon Wetland Development Project.

Pakdemirli erklærede, at vedtægten om beskyttelse af vådområder trådte i kraft i 2002, og således blev der indført en lovgivning for første gang inden for denne ramme mellem 2014-2020; Han erklærede, at vådområder af 59 national betydning og 13 lokal betydning er blevet erklæret.

Pakdemirli sagde, at de arbejder på planer for forvaltning af vådområder og beskyttelseszoner for vådområder for at beskytte vådområder.

Under at understrege, at vådområdeforvaltningsplanen, som var en i 2002, har de taget 61 vådområder forvaltningsplaner i drift siden da, og at de har fastlagt 73 bevaringszoner, understregede Pakdemirli, at de forberedte biodiversitetsopdagelsesprojekter i vådområder i 2012 områder mellem 2014-50.

"VI SKABER FORSKELLIGE INVESTERINGER I 49 VÅDE OMRÅDER"

Forklarende, at de startede rehabiliterings- og restaureringsprojekter i vådområder, hvis økologiske struktur blev beskadiget, sagde Pakdemirli, at Avlan Lake, som blev genvandt i 2003, var det første rehabiliteringsprojekt.

I erklæringen om, at de hidtil har foretaget forskellige investeringer i 49 vådområder, sagde Pakdemirli, at fugletårnetårne ​​og besøgscentre er nogle af dem.

I erklæringen om, at de lancerede det nationale vådområde lagerstyringsinformationssystem SAYBİS i begyndelsen af ​​2019, sagde Pakdemirli:

“SAYBİS, vores øjne og ører i vådområder ... Takket være SAYBİS kan vi lære grænserne for vådområdet, muligheden for at se og stille spørgsmålstegn ved vådområdet.

I de sidste 18 år har vi beskyttet og beskyttet alle vores vådområder med både fysiske og digitale midler. Nu samler vi overflod af vand og naturens skønhed med vores folk og fortsætter vores vej med nye planer.

Selvfølgelig gør vi en stor indsats med alle mine kolleger for at gøre vores planer tilgængelige for alle samfundssegmenter. Især i de senere år er det spørgsmål, vi lægger vægt på, at handicappede og ældre borgere kan få adgang til disse naturlige skønheder og besøge disse områder komfortabelt. "

"AF 481 FORSKELLIGE FUGLARTER REGISTRERET I VORES LAND, 224 ENHEDER I URTSLAGO"

Understreger, at de forvandlede Hersek-lagunen til et eksemplarisk vådområde i denne forstand, sagde Pakdemirli, ”Fordi Hersek-lagunen er blandt de mest værdifulde naturlige skønheder i vores land. Det er et af de rigeste områder i vores land med hensyn til fuglediversitet. Jeg vil endda udtrykke det; 481 ud af 224 forskellige fuglearter, der er registreret i vores land, er i Herzegovina Lagoon! Det er næsten halvdelen af ​​fuglearten i Tyrkiet, den paradisfugl, vi er i for øjeblikket! " han snakkede.

I 2016 udtrykte lagunerne og Hercegovina, at de var registreret som lokale vigtige vådområder Pakdemirli, ”Så vi har haft livet i Tyrkiets første tilgængelige fuglereservatprojekt. Der er et andet punkt, som jeg meget mindes om her: Som et historisk udtryk for vores præsident og vores ministeriums respekt for naturen ændrede vi ruten til Osmangazi-broen til et enormt fugleparadis som Hersek-lagunen. Vores kærlighed til naturen kan ikke betvivles. Vores kærlighed til grønt og respekt for dyr kan ikke måles i nogen skala. " sagde.

Pakdemirli sagde, at de fremsatte dette projekt som et udtryk for respekt for naturen og beundring for fugle, ”Med dette projekt tilbyder vi et større beboelsesrum til ly og fodring af mange arter, især vores vandfugle. Derudover tilstræber vi at introducere fuglenes rigdom og mangfoldighed i Hersek Lagoon med projektet. Vi sætter besøgende i stand til at observere uden at skade habitatets vådområde. " Han brugte sine udtryk.

"PROJEKTETS OMKOSTNING ER FINDET 10,7 MILLIONER LIRA"

Forklarende, at projektet startede i 2018, og dets omkostninger nåede 10 millioner 700 tusind lira, sagde Pakdemirli:

"I projektomfang; Fra 7 etager og en elevator, som vi bragte til vores Tyrkiets første fugleobservations tårn tilgængelige land bestående af 21 meter i højden. Fra fugletårn til visuelle drivhuse, fra F & U-bygning til en botanisk restaurant, vi har bygget faciliteter, der er et fugleparadis værd i Hersek Lagoon.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer