Eskisehirs rolle i serien, hvis historie foregår i Holland, bliver Amsterdam

Eskisehirs rolle i serien, hvis historie foregår i Holland, bliver Amsterdam
Eskisehirs rolle i serien, hvis historie foregår i Holland, bliver Amsterdam

Optagelsen af ​​serien, som blev skudt til statskviet i Kuwait og vil blive vist i mange lande, startede i Eskişehir. Serien, hvis historie finder sted i Holland, viser Eskişehir som Amsterdam.


Eskisehir, der er blevet et af attraktionscentre i tv-serien og filmindustrien i de senere år med sit vellykkede kommunale arbejde, er vært for en international produktion. Eskisehir vises som Amsterdam, hovedstaden i Holland, i serien skudt for Kuwait stats-tv, og hvis emne, skuespillere og detaljer holdes hemmelige.

I en erklæring om, at serien vil bringe et økonomisk afkast på mere end 2 millioner TL til Eskişehir under optagelsen, erklærede entreprenørproducenten Rasathane Media embedsmænd, at optagelsen af ​​serien startede forskellige steder i byen. Myndighederne sagde, ”Da Kuwaiti Active Media-tjenestemanden så billederne af Eskişehir, da placeringen blev valgt til serien i begyndelsen af ​​2020, kunne Amsterdam-benet i serien skydes her. Producenten, der var imponeret over værkerne fra Metropolitan Municipality, sagde, at Eskişehir ligner Amsterdam med indflydelse fra Porsuk Stream. Takket være skyderiet, som vi startede den 10. oktober, gav Metropolitan Municipality os stor bekvemmelighed. Derfor vil vi gerne takke både Mr. Yılmaz Büyükerşen og hans team ”.

Optagelsen af ​​serien, som er planlagt til offentliggørelse i 2021, fortsætter i cirka 80 dage i Eskişehir.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar