Hvad er Zeppelin? Hvad gør det? Hvor høj bliver Zeppelin?

Hvad er Zeppelin? Hvad gør det? Hvor høj bliver Zeppelin?
Hvad er Zeppelin? Hvad gør det? Hvor høj bliver Zeppelin?

Zeppelin er en type luftskib og er det generelle navn på de cigarformede styrede balloner med motorerne, der sætter dem i stand til at bevæge sig med den kraft, der bruges som transportmiddel, og rorene, der gør dem i stand til at styre i luften og med passagerkabinen nedenfor. Tysk kaldet grev Ferdinand von Zeppelin, den mest succesrige producent af hvirvelstyrede balloner, er navnet på guidede balloner. Selvom det først var fyldt med brint, blev helium begyndt at blive brugt i stedet for brint efter Hindenburg-katastrofen i 1937.

Første fly


Den første vellykkede flyvning blev udført af den franske ingeniør Henri Giffard den 24. november 1852. Giffard blev bygget ved at tage af fra Paris og flyve til Trappes, 160 km væk, ved at placere 3 kg og 43 HK dampmaskine under en 12 meter lang og 30 meter brintfyldt pose.

Den første zeppelin var 128 meter lang og 11 meter i diameter. Dens aluminiumsramme var dækket af en bomuldsklud. Inde i skelettet var der bobler med brintbærende gas. Zeppelin, der blev sendt den 2. juli 1900, fløj fra en højde af 400 meter og tog en 6 kilometer lang vej på 17 minutter og 30 sekunder.

Efter succesen med denne første zeppelin blev der også produceret nye. Især støttede det tyske krigsministerium produktionen af ​​zeppelin. Under Første Verdenskrig blev Paris og London bombet af zeppeliner.

I efteråret 1927 forblev en zeppelin ved navn L-59 i luften i 96 timer og rejste 7.000 km. I 1928, Dr. Instrueret af Eckener krydsede Graf Luftskib Atlanterhavet. Graf Zeppelin og dens efterfølger Hindenburg er blevet brugt til gods- og persontransport i mange år. Zeppelins, II. Efter at have transporteret 52.000 mennesker mellem de to kyster af Atlanterhavet indtil før Anden Verdenskrig blev det afbrudt inden 1950'erne på grund af udviklingen af ​​nye passagerfly og spredningen af ​​ulykker og tilskadekomne. I dag produceres de kun i et begrænset antal til reklameformål i USA.

Guidede balloner lavet 

Luftskibets navn land Dato lavet erklæring
R-33 (bredde) Det Forenede Kongerige 1916
R-34 Det Forenede Kongerige 1916 I 1919 krydsede han Atlanterhavet til New York og vendte tilbage
R-38 (bredde) Det Forenede Kongerige Skib fremstillet efter ordre fra USA deles i to i luften og forårsager 44 dødsfald
Shenandoah USA 1923 Det brød op i en orkan over Ohio i september 1925
L-59 1927 I efteråret 1927 formåede han at rejse 96 km og forblive i luften i 7.000 timer.
Graf Zeppelin Almanya 1926 I 1929 cirklede verden rundt på 20 dage. Anvendes til gods- og passagertransport mellem Europa og USA
Akron USA 1928 Tabt til søs under en storm i 1933 med mere end 70 mennesker
R-100 (bredde) Det Forenede Kongerige 1929 Han fløj til Canada i juli 1930 og vendte tilbage den følgende måned
R-101 (bredde) Det Forenede Kongerige 1929 Han satte kursen mod Indien den 5. januar 1930. Det faldt og faldt fra hinanden nær Beauvais i Frankrig.
Macon USA 1933 Nedbrudt i Stillehavet i februar 1935
LZ 129 Hindenburg Almanya 1935 I 1936 bragte og tog han passagerer mellem de to sider af Atlanterhavet 10 gange. Det brændte på sin første flyvning til New Jersey i 1937 og brændte ihjel på 2 minutter.
Spirit of Dubai Dubai 2006 Verdens største luftskib annonceret til Palm Dubai

Brug af zeppelin til reklameformål

Det er den mest almindelige anvendelse af zeppelin i verden i dag. I mange lande i verden bruges zeppeliner som et alternativt effektivt reklamemedium. Godt år er en pioner i verden i denne henseende. Goodyear II. Det producerede sine egne zeppeliner i Anden Verdenskrig. Men efter et stykke tid stoppede Goodyear med at producere sit eget luftskib. I Nordamerika i dag blev 3 Goodyear Zeppelins arkiveret på Wayback Machine-webstedet den 15. juli 2009. pludselig flyve. Zeppeliner siges at have spillet en vigtig rolle i at gøre Goodyear til et verdensmærke.

Mange store virksomheder (inklusive Fortune 500) i verden bruger Zeplin Advertising selv i dag. En af dem, BMW, kom til Istanbul i 2004 uge på den europæiske turné (Transeuropean Tour) for at promovere BMW 1-serien i 1. Tyrkiet i den første zipline 1929 Graf Zeppelin, LZ 127 D, der passerer over Tyrkiet er bekendt med at gå til Mellemøsten. I 1998 begyndte Koç at bruge Zeplin. Koç Zeplin blev produceret af det amerikanske producentfirma American Blimp Corporation (ABC). Modellen var A-150, 50 m lang og leveret til Koç i oktober 1998.

Den eneste grund til, at zeppelinannoncer ikke bruges mere udbredt, er de høje investeringsomkostninger og de månedlige driftsudgifter. Zeppeliner kræver hangarer. Helium er en dyr gas. Derudover kræves der et kæmpe besætningsmedlem på 12-13 personer til store zeppeliner.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer