Hvem er Muhittin Böcek?

Hvem er Muhittin Böcek?
Hvem er Muhittin Böcek?

Muhittin Böcek (født 25. oktober 1962, Antalya), tyrkisk politiker. Siden 2019 har han arbejdet som Antalya Metropolitan Municipality.

liv


Han blev født i Konyaaltı, Antalya i 1962. Det er oprindeligt Yörük. Efter at have afsluttet sin grundskole-, gymnasiale og gymnasiale uddannelse i Antalya arbejdede han i landbrugsproduktion og transportsektorer. Han afsluttede sin videregående uddannelse i PR og økonomi. Han afsluttede sin kandidatgrad i offentlig administration og statskundskab.

Politisk karriere

Mellem 1994-1999 tjente han som leder af Motherland Party Central District. Han blev valgt som Konyaaltı borgmester fra Motherland Party ved lokalvalget i 1999. I lokalvalget i 2004 blev han genvalgt som kandidat fra det republikanske folkeparti og fungerede som Konyaaltis borgmester indtil 2019. I denne periode fungerede han som præsident for Middelhavets kommunerunion, West Antalya Tourism Protection and Development Region Infrastructure Service Union (BATAB), Konyaaltı Tourism Education and Culture Foundation (KONTEV) bestyrelse og Konyaaltis byrådsformand.

Han skrev bogen "Jeg er forelsket i denne by", hvor han fortæller om sit 20 år med politiske liv.

Ved lokalvalget den 31. marts 2019 blev han valgt som kandidat til Nation Alliance fra det republikanske folkeparti til Antalya Metropolitan Municipality.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer