Hvem er Serenad Bağcan, hvor gammel?

Hvem er Serenad Bağcan?
Hvem er Serenad Bağcan?

Serenad Bağcan, tyrkisk musiker. Han blev født i Ankara til en familie af musikere. Han afsluttede sin gymnasium og universitetsuddannelse i samme by.


Serenad Bağcan har en langvarig musikerfamilie og har en historie, der uundgåeligt blandes med musik. mester kunstner Selda er kendt i hele Tyrkiet og verden Baðcan tante.

Selvom Serenad Bağcan dimitterede fra farmakologisk fakultet ved Ankara University, arbejdede han aldrig i dette erhverv. Før solisten viste interesse for sport, blev bordtennis mester i Tyrkiet. Han viste interesse for mandolin og blockchain i en tidlig alder og tog klaverundervisning fra sin tante Selda Bağcan. Senere sluttede han sig til Ankara Children's Choir. Han studerede klassisk vestlig musik. I den følgende periode gik han ind i det statslige polyfoniske kor som en altkunstner. I 2011, da solisten, der ville synge Nazım Hikmet Oratorio og Metin Altıok Lamentations i statskoret, ikke kom, blev han opmuntret af korchefen. Derefter begyndte han at optræde med Fazıl Say og var solist på albumerne İlk Şarkılar og Yeni Şarkılar. Fazıl Say taler om ham som "Jeg fandt den stemme, jeg ledte efter år senere".

Bağcan udgav sit første soloalbum ved navn Serenad i maj 2019.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer