Hvordan man lærer fysik lektion?

Fysikklasse
Fysikklasse

Sådan studerer du fysiklektion: At studere er en situation, der kræver koncentration, men at kende metoderne til at studere er et meget vigtigt spørgsmål både for at give koncentration og for at gøre studiet mere effektivt. Fysik lektion er en fortolkende lektion, der er inkluderet i videnskab gruppelektioner og kræver, at enkeltpersoner bruger deres numeriske kapacitet.


Fysik er en af ​​de lektioner, som de studerende opfatter som den sværeste af fagklasserne som et resultat af en falsk bias. Dette er den grundlæggende årsag til fiasko. Fysiklektion skal opfattes som andre lektioner. Det er et let og behageligt kursus at lære, efter at nogle enkle grundlæggende er opfyldt.

Vi kan opdele sværhedsgraden for fysikspørgsmålene i eksamenerne i tre grupper:

 • 25% er let,
 • 50% er normalt,
 • 25% af dem er distraherende,

En studerende, der arbejder på et programmeret fysikforløb, kan let løse 75% af spørgsmålene. Rangspørgsmål, sammenlignings- og forskelsspørgsmål, forholdsspørgsmål og principielle spørgsmål er de vigtigste spørgsmålstyper i fysikundervisning. Da fysikspørgsmål generelt er formet og supplerer hinanden med spørgsmålsteksten, skal de givne og ønskede værdier bestemmes ved at betragte begge sammen.

Fysiske emner

 • Kraft og bevægelse
 • Vektorer
 • Relativ bevægelse
 • Newtons bevægelseslove
 • Konstant acceleration i en dimension
 • Bevægelse i to dimensioner
 • Energi og bevægelse
 • Frastødning og lineær momentum
 • Tork
 • balance
 • Elektricitet og magnetisme
 • Electric Force og Electric Field
 • Elektrisk potentiale
 • Ensartet elektrisk felt og kapacitet
 • Magnetisme og elektromagnetisk induktion
 • Alternativ strøm
 • transformers
 • Ensartet cirkulær bevægelse
 • Rul af bevægelse
 • Vinkelmoment
 • Gravitation og Keplers love
 • Enkel harmonisk bevægelse
 • Bølgemekanik
 • Diffraktion, interferens og Doppler-begivenhed i bølger
 • Elektromagnetisk bølge
 • Introduktion til atomfysik og radioaktivitet
 • Historisk udvikling af det atomiske koncept
 • Big Bang og dannelsen af ​​universet
 • radioaktivitet
 • Moderne fysik
 • Speciel relativitet
 • Introduktion til kvantefysik
 • Fotoelektrisk begivenhed
 • Compton og De Broglie
 • Anvendelser af moderne fysik i teknologi
 • Billedteknologi
 • Halvlederteknologi
 • Superledere
 • Nanoteknologi
 • Røntgenstråler

I principielle spørgsmål skal rodens grund først læses, og principperne skal undersøges til dette formål. Spørgsmål skal tages op med tanke og fortolkning, ikke rote logik. Under løsning af spørgsmål skal begivenheden konkretiseres ved at tegne figurer og grafik, hvis det er muligt, og tidstab bør undgås. Der skal lægges særlig vægt på understregede nøgleord, der udtrykker mindst, mest, præcision osv.

Studerer fysikundervisning

Forståelse af fysik i klassen er en forudsætning for succes. Forklaringer og eksempler fra læreren skal følges nøje, og alle detaljer skal tages i betragtning. Spørgsmål, løsninger, grafer og tegninger skal registreres uden fejl. Mens læreren fortæller emnet eller løser prøvespørgsmål, skal de uforståelige dele straks stilles og læres. For at forstå og følge de emner, der skal dækkes lettere, skal du bestemt være klar til lektionerne.

Studerer fysik individuelt

Regelmæssig og planlagt gentagelse er påkrævet efter lektionen for at få succes i fysik-kurset. Grundlæggende begreber om emnet skal læres godt. Uforståelige begreber, definitioner og undertitler, noter, der holdes i lektionerne, bør gennemgås dagligt, læring skal styrkes med eksempler på spørgsmål.

Spørgsmålene fra de foregående år skal løses, forudsat at fysikbogen baseret på MEB's læseplan er hovedkilden, er det nødvendigt at drage fordel af alle dokumenter, såsom hjælpebøger, forelæsningsnotater og spørgsmålsbanker.

Hvad er kendetegnene ved spørgsmålene i fysik-kurset?

Fysiklektion er lektionen med 40 spørgsmål og de fleste spørgsmål blandt de 14-spørgsmål videnskabskurser i YKS, og det er et kursus, som alle studerende, især numeriske studerende, skal lære. Vi kan opdele vanskelighedsniveauet for fysikspørgsmålene i YKS i tre grupper. 25% af dem er lette, 50% er normale og 25% er distraherende, og det er vanskelige spørgsmål, der kræver fortolkning og abstrakt tænkning. Dette betyder, at en studerende, der studerer fysiklektion let kan løse 75% af disse spørgsmål. De resterende spørgsmål eller spørgsmålene i TYT er spørgsmål, der kan være lette for studerende, der allerede har løst 70.000 - 80.000 spørgsmål fra alle kurser under eksamensforberedelsesprocessen.

Studieprogram for fysik kursus

A) I lektionen: Det er en forudsætning for at få succes i fysik-kurset i lektionen. Forklaringer og eksempler fra læreren skal følges nøje, og alle detaljer bør tages i betragtning. Spørgsmål, løsninger, grafer og tegninger skal registreres uden fejl. Mens læreren fortæller emnet eller løser eksempler på spørgsmål, skal de uforståelige dele stilles og læres uden at spilde tid (uden forsinkelse). For at forstå og følge de emner, der skal dækkes lettere, skal du helt sikkert komme til de forberedte lektioner og uden at foregribe.

B) I individuelle studier: For at få succes i fysik-kurset kræves regelmæssig og planlagt gentagelse efter lektionen. Grundlæggende begreber relateret til emnet skal læres grundigt. Uforståelige begreber, definitioner og undertitler, noter, der holdes i lektionerne, bør gennemgås dagligt, læring skal styrkes med eksempler på spørgsmål. Spørgsmålene fra de foregående år skal løses, forudsat at fysikbogen baseret på MEB-læseplanen er hovedkilden, det er nødvendigt at drage fordel af alle dokumenter såsom hjælpeklasseressourcer (lærebøger, spørgsmålsbanker, fagprøver, forelæsningsnotater, lektiebøger osv.).

Før du kommer til klassen, er det meget vigtigt at læse den teoretiske del af emnet, der skal dækkes den dag, fra din fysikbog og komme til klassen ved at løse et par spørgsmål. Under lektionen skal læreren lytter til og tage meget gode noter ved at afbryde forbindelsen med de ekstraordinære ting. Øjenkontakt med læreren bør aldrig gå tabt, når man lytter til lektionen. Steder, der ikke er forstået, bør bestemt blive spurgt til læreren. [Glem ikke at; Prøv at skrive tydeligt, da dette vil være din bedste supplement bog til at lære glemte emner senere.]

Efter lektionen skal du helt sikkert gentage emnet om aftenen på lektionsdagen, og denne regel bør aldrig brydes, da gentagelsen, der ikke er udført den første dag, vil gøre dit arbejde vanskeligere. I denne forstand er det fordelagtigt at løse de stillede spørgsmål i lektionen igen hjemme - bestemt. Ligesom vi har sagt i vores artikel om matematiklektionen, er fysiklektion en lektion, der studeres ved at skrive og tegne figurer uden at se.

Hvad bør vi overveje, når vi løser fysiske spørgsmål?

 • Teksten skal være læst og forstået, før spørgsmålet løses. Når spørgsmålet er forstået, skal det løses. Det givne skal skrives til side, og figuren tegnes om nødvendigt. Brug derefter passende formler og information til at overveje løsninger nøje. Efter at den mest fornuftige, hurtige og pålidelige løsning er fundet, bør spørgsmålet løses ved at bruge alle de oplysninger, der gives gradvis i henhold til stedet. Den begivenhed, der gives i spørgsmålet, bør opleves (forestillet) så meget som muligt; og processtien skal understøttes på den mest passende måde til denne fiktion, og løsningsmetoden skal bestemmes, og løsningen skal startes med det samme.
 • Den studerende skal ikke prøve at løse spørgsmålene analogt med de tidligere spørgsmål; i stedet skal det løse hvert spørgsmål ved at fortolke det igen med deres viden om det emne, det vedrører.
 • Manglende løsning af spørgsmål bør ikke afskrække den studerende, og den studerende skal vedvarende fortsætte med at løse spørgsmål og gentage emnet.
 • Derefter, efter at du har forstået emnet meget godt, skal du forstærke emnet godt ved at løse spørgsmål fra testbøgerne. Hvis der er mange spørgsmål, som du ikke kan løse, betyder det, at du ikke fuldt ud forstår problemet på dette tidspunkt; Alt hvad du skal gøre her er at genoverveje emnet og straks tage 'One to One Tutoring' fra din skole / private undervisningsinstitution.
 • Med bidraget fra klasseleserne skal du lægge de spørgsmål, du ikke kan løse, eller de spørgsmålsmønstre og emner, der er vanskelige for dig, på bordet igen i 'En-til-en-vejledning', og manglerne i dette dobbelte arbejde skal identificeres og fjernes fuldstændigt. Da den hjælp, du får fra din lærer, hjælper dig med at forstå emnet fuldt ud, med denne nye indsigt er du nødt til at genoptage problemløsningen eller søgningen på ressourcer, hvor du slap.
 • Hvis du beriger dit arbejde med alle disse gennembrud og feedback, forbliver de emner, vi forstår, i din hukommelse i lang tid; og dermed vil du aldrig gå glip af nogen spørgsmål på en måde, der afspejler alle dine studier i din universitetseksamen.

Betydningen af ​​fysikforløb i henhold til scoretyper

At studere fysiklektion for dem, der er forberedt på tyrkisk-social score Type:
Fysiklektion kan ses som en første-graders lektion for studerende, der sigter mod at komme ind på højere uddannelser med den verbale scoretype. Men denne opfattelse er ekstremt vildledende og fejlagtig. Fordi fysiklektionen blev set af de verbale studerende i første klasse på gymnasiet inden for rammerne af den fælles læseplan og blev efterladt ved bestået klassen. Af denne grund bringer naturvidenskabstestspørgsmål i YKS naturligvis point til verbale studerende.

Derudover når verbale studerende generelt konkurrerer indbyrdes, når de tilfredshed og bliver professionelle efter et punkt i deres hovedkurser. Af denne grund kan næsten alle verbale studerende efterlade meget gode point med næsten '0' fejl i deres hovedgrenskurser. I dette tilfælde kan verbale studerende skille sig lidt mere ud med de 5-10 point, de kan indsamle fra YKSs kurser som matematik, fysik, kemi, biologi snarere end nettet af hovedkurserne i deres egne grene, og de kan kun gøre en forskel for deres konkurrenter inden for deres felt på denne måde.

Derfor mener vi, at fysikprøven på YKS også er vigtig for verbale studerende, da at få mindst 5-10 point som en verbal studerende fra disse kurser, som er inkluderet i læseplanen for de fælles kurser, vil sætte dig foran 50.000 mennesker på én gang. Derfor tror vi, at det er en stor fordel for Verbalist-studerende, der ønsker at garantere sig selv eller få en høj verbal score for at lære fysik-kurset inden for den fælles læseplan og især at besvare spørgsmålene om de prioriterede emner, de kan gøre.

Sammenfattende er vores anbefaling til Verbalist-studerende at fokusere på mindst de emner, der sandsynligvis vil stille spørgsmål, og som er første gradsrelaterede, mens de studerer fysik. Når vi når 4. klasse på gymnasiet, da fysikens læseplan for gymnasiet 1. klasse i høj grad kan glemmes, tror vi, at det vil være hensigtsmæssigt for verbale studerende at tage YGS-mock-eksamen ofte eller helt løse et sæt naturfagstest eller 1 YGS-fysik-spørgsmålbank hvert år.

At studere fysik lektion for dem, der er forberedt i den numeriske score type

Dette kursus er et af de mest uundværlige og selektive kurser for studerende, der ønsker at komme ind i programmer i den numeriske scoretype. På den anden side henleder fysik-kurset opmærksomhed som det kursus med det højeste antal emner blandt numeriske kurser. Den foruddefinerede forestilling om vanskeligheden ved denne lektion får især den studerende til at miste rebets ende, og når foråret kommer, det vil sige et par måneder før eksamen, kan denne lektion blive til et mareridt. Derfor, at tænke, at fysik er vanskelig, kan jeg ikke gøre det alligevel; Det vil dybt påvirke al din succes og score i fremtiden.

Derudover er teksten til spørgsmålene i denne lektion lange og formede spørgsmål sammenlignet med andre numeriske lektioner, for at bruge din tid økonomisk under eksamen er den vigtigste numeriske lektion, hvor du har brug for at løse de fleste spørgsmål efter matematiklektionen, mens du studerer, naturligvis Physics-lektionen.

Derudover bør spørgsmålene i dette kursus ikke efterlades i slutningen af ​​eksamen, da det er spørgsmålene med evnen til at behandle og fortolke. Af denne grund er vores råd til digitale studerende at overvinde deres fordomme over dette kursus, at holde deres spørgsmålsgallerier og antologier (samlinger) så store som muligt og at foretage en omfattende litteratursøgning for at imødekomme alle mulige spørgsmålsmønstre. Således når de et voksenalder, der kan løse alle fysikproblemer på kort tid ved at øge deres mestringsstrategier og behandle færdigheder mod spørgsmål. (Læs igen de andre teknikker og strategier, som vi har fremhævet i hele artiklen for detaljeret assimilering.)

At studere fysiklektion for dem, der er forberedt i ligevægtet scoretype

Ligevægtende studerende bør også henvende sig til de emner, de kan gøre fra fysikspørgsmålene i Science Test of YKS inden for de rammer, som jeg har forklaret udførligt for verbale studerende ovenfor. (Læs igen det afsnit, vi skrev ovenfor for verbale studerende for detaljeret assimilering.)

At studere fysiklektion for dem, der er forberedt i sprogtypetypen

I de foregående år blev spørgsmålene på dette kursus ikke taget i betragtning ved beregningen af ​​sprogscore, og fysik-kursusspørgsmålene blev omarrangeret for at øge sprogscoren med en række ændringer foretaget i OSYS-systemet i de sidste par år. Af denne grund, som alle studerende, bør sprogstuderende forsøge at øge deres anden score (Language Points) ved at løse, hvor mange spørgsmål ud af 160 spørgsmål de kan løse uden at skelne mellem "in-field" eller "out of field". Af denne grund tror vi, at det vil være en fordel for sprogstuderende at opføre sig som verbale eller ligevægtede studerende. (Læs igen det afsnit, vi skrev ovenfor for verbale studerende for detaljeret assimilering.)


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar