Hvornår vil skolerne være åbne? Vil der blive åbnet skoler den 12. oktober? 2.3.4. Forklaring til 8. og 12. klasse

Hvornår vil skolerne være åbne? Vil der blive åbnet skoler den 12. oktober? 2.3.4. Forklaring til 8. og 12. klasse
Hvornår vil skolerne være åbne? Vil der blive åbnet skoler den 12. oktober? 2.3.4. Forklaring til 8. og 12. klasse

Ministeriet for national uddannelse delte detaljerne i implementeringsprogrammet for anden fase, der starter mandag den 12. oktober 2020 i tråd med den gradvise overgangsplan i ansigt til ansigt og fjernundervisning med brevet sendt til 81.


1 lektionstimer (2 dage, 3 + 4) i grundskolen 8, 2, 12 og 2. klasse og 6. klasse i gymnasierne 6 dage om ugen og 2 lektioner (14 dage, 2 + 7) 7 dage om ugen i imam hatip gymnasier. vil blive anvendt. I alt 12 lektionstimer (2 dage, 16 + 2) afholdes 8 dage om ugen i gymnasiums forberedende klasser og 8. klassetrin.

Undervisningen opdeles i grupper efter den sociale afstand i overensstemmelse med elevernes størrelse, hver lektionstid er 30 minutter, og hviletiden mellem lektionerne er 10 minutter. Derudover vil der blive afholdt ansigts-til-ansigt træningsaktiviteter i grundskoler og gymnasier på lørdage med guvernørens beslutning.

I alle førskoleuddannelsesinstitutioner afholdes ansigt til ansigt-træning 5 dage om ugen og 6 aktivitetstimer om dagen.

Alle klasser vil blive undervist gennem ansigt til ansigt uddannelse i tråd med de beslutninger, som de provinsielle sanitetsstyrelser vil tage i samarbejde med de provinsielle / distrikts nationale uddannelsesdirektorater på alle klassetrin i grundskoler, gymnasier og imam hatip gymnasier i landsbyer og lignende tyndt befolkede bosættelser. Klasser undervises ansigt til ansigt i alle grundskoler, der praktiserer kombinerede klasseværelser.

Tyrkisk, biovidenskab, matematik, videnskab, samfundsvidenskab, historie om tyrkisk revolution og kemalisme, religiøs kultur og moralsk viden. Fremmede sprogkurser afholdes i folkeskoler og gymnasier gennem ansigt til ansigt-uddannelse. I 8. klasse på Imam Hatip Secondary School undervises tyrkisk, matematik, videnskab, historie om tyrkisk revolution og kemalisme, religiøs kultur og moralsk viden, fremmedsprog, koran og arabisk gennem ansigt til ansigt-uddannelse.

I gymnasiet forberedende klasser og i 12. klassetrin vil de fælles, valgfrie og erhvervsmæssige kurser, der er bestemt af skoleadministrationen, blive givet ansigt til ansigt uddannelse, og de resterende vil blive givet gennem fjernundervisning.

Alle kurser undtagen ansigt til ansigt vil blive gennemført gennem fjernundervisning, en lektionstid i fjernundervisning planlægges på 30 minutter, og foranstaltninger til støtte for studerende gennem fjernundervisning vil blive taget af skoleadministrationer.

Skriftligt samtykke fra de forældre, der ikke ønsker at sende deres børn i skole for ansigt til ansigt-uddannelse, opnås, og studerende, der ikke kommer i skole, betragtes ikke som fraværende, men studerende, der ikke sendes til skolen af ​​deres forældre, vil være ansvarlige for læseplanen for den klasse, de går på.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer