Hvornår begynder ansigt til ansigt træning i 5. og 9. klasse?

Ansigt til ansigt uddannelse i klasse 5 og 9 starter den 2. november
Ansigt til ansigt uddannelse i klasse 5 og 9 starter den 2. november

Ministeriet for national uddannelse delte detaljerne i implementeringsprogrammet for den tredje fase, der starter mandag den 2. november 2020 i tråd med den gradvise overgangsplan for ansigt til ansigt og fjernundervisning med brevet sendt til 81.


Inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger fortsætter gradvise overgange til uddannelse ansigt til ansigt. I det akademiske år 2020-2021 begynder Ministeriet for National Uddannelse, der startede ansigt til ansigt-undervisning i førskole og 1. klasse ud over 2., 3., 4., 8. og 12. klasse mandag 2. november i 5. og 9. klasse. delte detaljerne i træningsprogrammet med den artikel, han sendte til 81.

I henhold til dette; 5 lektionstimer (2 dage, 12 + 2) i alt, 6 dage om ugen i offentlige og private gymnasier og 6 lektionstimer (2 dage, 14 + 2) i imam hatip gymnasier 7 dage om ugen.

I 9. klasse i gymnasiet afholdes i alt 2 lektioner (16 dage, 2 + 8) 8 dage om ugen.

Undervisningen opdeles i grupper efter den sociale afstand i overensstemmelse med elevernes størrelse, hver lektionstid er 30 minutter, og hviletiden mellem lektionerne er 10 minutter.

Tyrkisk, matematik, videnskab, samfundsvidenskab, fremmedsprog, religiøs kultur og moralsk videnkurser i 5. klasse på gymnasiet; Imam Hatip underviser tyrkisk, matematik, videnskab, samfundsvidenskab, fremmedsprog, religiøs kultur og moralsk viden, Koranen og arabiskundervisning i 5. klasse gennem ansigt til ansigt-uddannelse.

Da elever i 9. klasse er ansvarlige for alle de almindelige, valgfrie og faglige kurser, der vises i de ugentlige kursusplaner, skal de kurser, der er bestemt af skoleadministrationen, gennemføres med ansigt til ansigt-uddannelse og de resterende kurser gennem fjernundervisning.

Alle andre kurser end ansigt til ansigt vil blive gennemført gennem fjernundervisning, og foranstaltninger vil blive truffet af skoleadministrationer for at støtte studerende gennem fjernundervisning.

Til uddannelse ansigt til ansigt opnås det skriftlige samtykke fra de forældre, der ikke ønsker at sende deres børn til skolen, og de studerende, der ikke kommer til skolen, betragtes ikke som fraværende, men de studerende, der ikke sendes til skolen af ​​deres forældre, vil fortsætte deres lektioner med fjernundervisning. Studerende vil være ansvarlige for læseplanen for den klasse, de deltager i, og vil deltage i vurdering og evaluering af alle emner og erhvervelser.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer