Dagsorden ved İEKKK Swimming Bay og Alsancak

Dagsorden ved İEKKK Swimming Bay og Alsancak
Dagsorden ved İEKKK Swimming Bay og Alsancak

Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, talte om det "svømmelige Golf" -mål på mødet i Izmir Economic Development Coordination Board, der blev afholdt på internettet på grund af koronavirusforanstaltninger. Præsident Soyer sagde, "Dette er første gang, at en strand i Güzelbahçe, i den midterste Golf, har modtaget et blåt flag".


På det 93. møde i Izmir Economic Development Coordination Board (İEKKK), der blev oprettet under ledelse af Izmir Metropolitan Municipality, og hvor repræsentanterne for institutionerne og organisationer, der havde en aktiv rolle i byen, deltog som medlemmer, blev Alsancaks problemer og fremtidsperspektivet drøftet med målet om "svømmelig Golf".

Mødet startede med præsentationen af ​​İZSU General Directorate Körfez Branch Manager Selçuk Dündar. Dündar forklarede forbedringen i den sumpede Izmir-bugten med Grand Canal Project, som blev taget i brug i 2000. Understreger, at de kæmper med forureningskilderne, der kommer til Golfen og fokuserer på regnvandsseparationsprojekter, bemærkede Dündar, at vandløbene rengøres regelmæssigt, og vandkvaliteten i Golfen observeres konstant. Sagende, at de udviklede Grand Canal-projektet i henhold til den stigende befolkning, og at de vil øge kapaciteten hos de avancerede biologiske rensningsanlæg i Güzelbahçe og Çiğli, sagde Dündar, at kvaliteten af ​​spildevand fra behandlingerne i Izmir også er høj. Dündar påpegede, at klarhedsgraden i bugten er forbedret med op til fire gange sammenlignet med 2002.

Karşıyaka og vi hæver det blå flag i Karataş

İzmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer erklærede, at İzmir er den førende by med mængden af ​​spildevand, der er behandlet pr. Indbygger, og antallet af avancerede biologiske rensningsanlæg og sagde: ”Disse undersøgelser er udført med faciliteterne i Izmir Metropolitan Municipality og vil fortsat blive realiseret. Vi er fokuseret på bestræbelser på at forhindre forurening af Golfen. Ud over bundrensningsarbejder i strømme, fortsætter vores regnvandsseparationsarbejder intensivt. I år modtog for første gang en af ​​vores strande i Güzelbahçe i den midterste Golf et blåt flag. Du ved, det blå flag er en international miljøpris. Evalueringen foretages på baggrund af kriterierne for renlighed, hygiejne, sikkerhed og havrensning. Jeg ønsker, at resultatet af dette stabile arbejde Karşıyaka og i Karataş hæver vi det blå flag i de kommende år ”.

Vi stopper forureningsstrømmen til Golfen

Som svar på formanden for Izmir Commodity Exchange, Barış Kocagöz, om grunden til at opgive cirkulationskanalen i Golfen sagde formand Soyer: ”Arbejdet med bundrensning vil fortsætte med at stige, men åbning af kanalen er ikke en proces, der ender med åbning af kanalen. Det er en proces, der kræver, at kæmpe pumper og motorer placeres ved Golfudløbet for at sikre cirkulationen af ​​havvand. Vi troede, det ville være utilstrækkeligt, uanset hvilken skala du laver. Vi prioriterer ikke at forurene ved at forhindre forurening, der kommer til Golfen, ved at uddybe bunden i overensstemmelse med naturstrømmen. Fordi Golfen vil forny sig med sin egen cirkulation og bundbølger, hvis vi ikke forurener den ”.

Præsident Soyer erklærede, at de er begyndt at producere regnvandskanaler for at adskille det kombinerede arbejdende regnvand og kanalsystem, og at projektarbejdet med den 385 kilometer lange regnvandslinje er ved at være afsluttet og dermed forhindrer forureningen i at strømme ud i Golfen.

Marina er uundværlig for bugten

Apropos bestyrelsesmedlemmer Karşıyaka Præsident Soyer sagde, ”Vi ser frem til de dage, hvor Golfen vil være livlig og farverig. Der er lidt tilbage. Vi overtog Levent Marina. Vi tager et lille skridt der. Forberedelserne er ved at være færdige. Vi startede et initiativ med Izmir handelskammer om at bruge bølgebryderen som en marina. De nødvendige forhandlinger i Ankara fortsætter under ledelse af vores Izmir Handelskammer. Vi håber, at vi kan bruge dette sted som en marina for sejlbåde. Marina er uundværlig for bugten. Hvis dette ikke er tilgængeligt, finder vi andre løsninger ”.

Forretningsperson Kemal Çolakoğlu, et af bestyrelsesmedlemmerne, er medlem af Naval Forces Command. KarşıyakaHan erklærede, at skibsværftet i Tyrkiet kunne flyttes til Aliağa, og Izmir Economic Development Coordination Board kunne arbejde på dette spørgsmål.

Karşıyaka Vi byder på undergang

93. I İEKKK blev der fremsat udtalelser fra Alsancak-udvalget, der blev dannet vedrørende planerne og aktiviteterne i Izmir Metropolitan Municipality vedrørende Alsancak, især transport, trafik og parkering. På vegne af komitéen påpegede Kemal Çolakoğlu, at Alsancak skulle fodgængere ved at bygge underjordiske parkeringspladser og sagde, at det projekt, der blev udarbejdet af Metropolitan Municipality, skulle gennemføres for at føre trafikken under jorden foran Alsancak Station. Borgmester Soyer sagde, at de arbejder resolut på at underjordere trafikken foran Alsancak Station og organisere et kvadrat på næsten 15 tusind kvadratmeter, ”Vi havde nogle uforudsete problemer. Vi arbejder også hen imod en løsning på dette. Vi giver ikke op. Karşıyaka Vi skal udbud på nytårsaften for undergangen, der forbinder basaren og molen. så Karşıyaka Aksen, der kommer fra basaren, er ved havet, ved havet Karşıyaka Vi finder muligheden for at møde basaren, ”sagde han.

Union af styrker til Izmir

Under mødet ønsket İEKKK-præsident Sıtkı Şükürer hans medfølelse og tålmodighed til det afdøde bestyrelsesmedlem Turkish-Business Aegean Regional Representative Süleyman Yıldırım til sine slægtninge. Under henvisning til præsentationen af ​​İzmir Metropolitan kommunes borgmester Tunç Soyer i 550 dage efter hans embedsperiode forklarede Şükürer, “Denne præsentation giver vigtige spor om visionen for İzmir Metropolitan Municipality og hvordan İzmir Economic Development Coordination Board vil arbejde i overensstemmelse hermed. Denne vision understreger landbrug, en kvalificeret industri og servicesektor, der ikke forurener jorden, respekterer naturen. Hun drømmer om en velstående, delende, polyfonisk, demokratisk Izmir. Han når ud til os for at gøre dette sammen. Han kræver også samarbejde om en sådan Izmir fra bestyrelsesmedlemmerne ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer