Internetpoliti i kampen mod cyberforbrydelser 'Sibirien' begynder

Internetpolitiets 'cyberi' -tid i bekæmpelsen af ​​cyberforbrydelser
Internetpolitiets 'cyberi' -tid i bekæmpelsen af ​​cyberforbrydelser

Med SiberAy-projektet implementeret af Generaldirektoratet for Sikkerhed vil det sikres, at folk i samfundet bruger internettet og teknologien på en bekvem og sikker måde.


SiberAy-programmet blev implementeret af Generaldirektoratet for Sikkerhed (EGM) for at bekæmpe skadelige vaner som internet- og teknologafhængighed og for at informere borgerne.

Aktiviteter, indhold, workshops, online og offline konferencer vil blive afholdt for at udvikle produkter med programmet udført af EGM-afdelingen for bekæmpelse af cyberforbrydelser.

På denne måde sigter det mod at bidrage til opdragelse af generationer, der er forpligtet til skikke, traditioner og national kultur. Med Siberay sigter det mod at øge bevidstheden i samfundet med videnskabelige studier om sikkert internet, teknologiafhængighed og cyberbevidsthed, især i den stigende brug af internettet under epidemien.

I denne sammenhæng blev der afholdt et 2-dages Siberay-træningsprogram i Ankara med deltagelse af provinsielle cyberenheder og relaterede offentlige institutioner og organisationer under koordinering af TNP-afdelingen for bekæmpelse af cyberforbrydelser.

Der er udarbejdet bannere, der forklarer mobiltelefonafhængighed, teknologiafhængighed hos børn, hvordan et sikkert internet kan være muligt, og hvor vigtig tidsstyring og beskyttelse af personlige data er i cyberverdenen.

På den anden side programmet www.siberay.com Hjemmesiden indeholdt en forældreguide om, hvordan man beskytter deres børn mod farerne og det skadelige indhold af forskellige spil og software i den digitale verden.

Der er også dokumenter på webstedet, hvor symptomerne på teknologiafhængighed forklares, hvad cybermobning er, og hvordan man bekæmper det, og forskellige oplysninger om korrekt brug af sociale medier.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer