Istanbul Metropolitan Kommune modtager 6 assistentinspektører ved eksamen

Istanbul Metropolitan Kommune modtager 6 assistentinspektører ved eksamen
Istanbul Metropolitan Kommune modtager 6 assistentinspektører ved eksamen

IMM vil modtage 657 assistentinspektører, der er ansat underlagt lov om embedsmænd nr. 6. Kandidater; De udvælges ved en skriftlig og mundtlig eksamen, der afholdes efter KPSS-scoringsrangeringen. Den skriftlige eksamen, hvor ansøgninger begynder at modtages via e-Devlet, afholdes den 30. oktober, og den mundtlige eksamen afholdes den 16. november.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) modtager 6 assisterende inspektører med den skriftlige og mundtlige eksamen, der skal afholdes efter KPSS-scoringsrangeringen. Kandidater med en minimumscore på 2019 (firs) og derover i KPSS (Group Personnel Selection Examination) gruppe A KPSS P2020-scoretype i 48 og 80 skal også opfylde de generelle og særlige krav, der er anført i bilaget, for at kunne deltage i eksamen.

For at rekruttere 6 assistentinspektører; Juridiske fakulteter, statskundskab, økonomi, økonomi, økonomi og administrative videnskaber, der giver mindst 4 års bacheloruddannelse og eksamen fra et af universitetene i Tyrkiet eller i udlandet, hvis ækvivalens med disse skoler accepteres af Rådet for videregående uddannelser der skal søges. Kandidater skal også være under 4 år pr. 01/01/2020.

ANSØGNING OG EKSAMENPROCESS STARTET

Kandidater, der ønsker at tage eksamen mellem 9/10/2020 - 25/10/2020  www.turkiye.gov.t er De udfylder en ansøgningsskema elektronisk på adressen. På grund af koronavirusepidemien, der påvirker verden, vil de oplysninger og dokumenter, der anmodes om fra kandidaterne, blive leveret af institutionen via e-forvaltning.

Listen over kandidater, der er berettiget til at tage den skriftlige eksamen, findes på IMM's officielle hjemmeside den 27/10/2020 (https://www.ibb.gov.tr/) vil blive annonceret. Ansøgninger, der ikke opfylder betingelserne specificeret i meddelelsen, og ansøgninger fra mail og e-mail behandles ikke.

Kandidater, der er berettigede til at tage den skriftlige eksamen, har adgang til deres skriftlige eksamensdokumenter fra 30/10/2020, og dem, der er berettiget til at tage den mundtlige eksamen den 13/11/2020 på IMM-webstedet.

Eksamen afholdes i to faser, skriftlig (multiple choice testmetode) og mundtlig. Den skriftlige del af eksamenen afholdes mandag kl. 2 den 11/2020/10.00 på Yenikapı Activity Area. Navnene på de kandidater, der lykkedes i den skriftlige eksamen og var berettiget til at tage den mundtlige eksamen, var igen den 5/11/2020. www.ibb.gov.t er vil blive annonceret kl.

Den mundtlige eksamen for vicedirektørkadrene afholdes mandag den 16/11/2020 kl. 09.00 i İBB Bakırköy Service Building. Navnene på kandidater, der har succes i den mundtlige eksamen, vil blive annonceret den 18/11/2020 igen på det officielle websted.

For detaljeret information, klik her

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer