Izmir Metropolitan Municipality donerede busser til 9 distrikter

Izmir Metropolitan Municipality donerede busser til 9 distrikter
Izmir Metropolitan Municipality donerede busser til 9 distrikter

Izmir Metropolitan Municipality, Tyrkiet forblev ikke ligeglad med efterspørgslen fra den offentlige transport. Metropolitan Kommune donerede busser til 9 forskellige distriktskommuner uanset politiske partier. Køretøjerne blev leveret til borgmestrene ved en ceremoni, der blev afholdt i Kültürpark inden den sidste session i Izmir Metropolitan Municipality Council i oktober.


Izmir Metropolitan Municipality, Tyrkiet reagerede positivt på anmodningen fra 9-bussen fra forskellige distrikter. Kommunen donerede busser til Arapgir og Arguvan i Malatya, Edremit i Balıkesir, Nurhak i Kahramanmaraş, Ovacık og Pertek i Tunceli, Piraziz i Giresun, Simav i Kütahya og Tuzlukçu i Konya.

En ceremoni blev afholdt i Gediz Workshop i ESHOT Generaldirektorat for levering af de fornyede køretøjer. Izmir Metropolitan Kommunes viceborgmester Mustafa Özuslu, Tuzlukçu borgmester Nurettin Akbuga, Ovacık borgmester Mustafa Sarıgül, Piraziz borgmester Hüseyin Görgülüoğlu, Nurhak borgmester İlhami Bozan, Simav, til ceremonien, der blev afholdt i Kültürpark i oktoberforsamlingen Borgmester Adil Bicer, Pertek borgmester Ruhan Alan, Arguvan borgmester Mehmet Kızıldaş, Abdullah Demirel repræsenterer Arapgir Kommune, Engin Keskin repræsenterer Edremit Kommune samt İzmir Metropolitan Kommunes næstformand for CHP Group Nilay Kökkılınç, AK Partigruppens næstformand Özgür Hızal, İYİ Partigruppens næstformand Kemal Sevinç, MHP-gruppens næstformand Selahattin Şahin, Ödemiş-borgmester Mehmet Eriş, Kemalpaşa-borgmester Rıdvan Karakayalı og Güzelbahçe-borgmester Mustafa İnce, ESHOT-direktør Erhan Bey.

"Vi vil yde sådanne bidrag uanset partiforskellen"

Izmir Metropolitan viceborgmester Mustafa Özuslu henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​solidaritet i programmet. Özuslu sagde, ”Dette er faktisk et middel til at give vores følelse af solidaritet til dem, der har brug for det, ved at evaluere, hvad vi har, og få dem til at fungere. Det er en manifestation af følelserne af samarbejde og støtte i den anatoliske kultur. Vi havde en behagelig ceremoni. Jeg ønsker dem alle en ulykkesfri rejse. Lad dem tjene borgerne i deres eget distrikt. Som İzmir Metropolitan Municipality vil vi yde sådanne bidrag uanset festforskellen ”.

Specielt design til Tuzlukçu Kommune

Izmir Metropolitan Municipality forvandlede køretøjet doneret til Tuzlukçu Kommune til et bibliotek og en børnehave. Tuzlukcu-borgmester Nurettin Akbuga sagde, at distriktet har 15 distrikter. ”Læsningsgraden er meget lav steder, der er blevet til kvarterer. I vores forskning fastslog vi, at børn ikke kunne modtage børnehaveuddannelse. Vi har ikke chancen for at åbne 15 biblioteker i 15 kvarterer. Vi har ikke en chance for at sende lærere til dem alle. Af denne grund planlagde vi at løse problemet med dette værktøj, der fungerer både som en børnehave og et bibliotek. Vi ønskede at opfylde vores børns længsler og gøre dem til en generation, der læser. Dette var virkelig vigtigt for os. Jeg vil gerne takke Tunçs præsident og hans team. Jeg ønsker, at dette projekt skal være et eksempel for hele kommunen ”. Ved ceremonien overgav Özuslu og stedfortrædende gruppeformænd for politiske partier køretøjernes nøgler til borgmestrene.

İzmir Metropolitan Municipality havde tidligere doneret en bus til Bayramiç i Çanakkale og Gömeç distrikter i Balıkesir.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar