Izmir er kandidat til at blive den første Cittaslow Metropolis

Izmir er kandidat til at blive den første Cittaslow Metropolis
Izmir er kandidat til at blive den første Cittaslow Metropolis

Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer meddelte, at Izmir er en kandidat til at være den første "Cittaslow Metropolis" i verden. Under præsentation af den internationale generalforsamling i Cittaslow sagde præsident Soyer: ”Vi frivilligt arbejder sammen med mere end 4 millioner borgere for at blive den første rolige storby. Jeg håber, vi hjælper med at lægge grundlaget for en bedre verden, ”sagde han.


Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer deltog i den internationale Cittaslow Generalforsamling, der blev afholdt i Orvieto, Italien. På mødet, hvor internationale deltagere var forbundet online på grund af epidemien, præsenterede præsident Tunç Soyer, som også er vicepræsident for Cittaslow Union, projektet "Cittaslow Metropol" og meddelte, at han var en kandidat til at blive verdens første "Cittaslow Metropol".

"Storbyer er ikke kun kilden til problemer"

Præsident Soyer, Cittaslow-møde i Izmir Metropolitan Municipality og Tyrkiet har udviklet et netværk af "Cittaslow Metropol" forklaret konceptet. Præsident Soyer sagde, at "Cittaslow Metropolis" -idéen blev født af succesen med Cittaslow-modellen, "Vi forsøger alle at gøre verden til et bedre sted for vores borgere i vores byer, men hvorfor ikke prøve at gøre dette i store byer? Store byer er ikke kun kilden til problemer, men også drivkræfterne for innovation og økonomi. "Vi mener, at Cittaslow-filosofien har styrken til at forbedre livet i disse gigantiske byer." Præsident Soyer fortsatte sine ord som følger: ”Som İzmir er vi frivillige til at arbejde med mere end 4 millioner borgere for at blive den første Cittaslow Metropol. Jeg håber, vi hjælper med at lægge grundlaget for en bedre verden. "

På mødet blev ideen om at starte et arbejde for Izmir med at koordinere projektet "Cittaslow Metropol" velkommen.

Udkastet til principper for begrebet "Cittaslow Metropolis" er opført som "samfund og solidaritet", "god regeringsførelse", "bymæssigt økosystem", "folkorienteret økonomi", "mad til alle" og "miljømæssig mobilitet". Cittaslow-netværket har 30 medlemmer fra 266 lande. Cittaslows filosofi er baseret på byer, der beskytter deres identitet og skaber et lettere og lykkeligere liv for deres borgere.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer