Izmit Bus Station Bridge Intersection er grønne

Bus Station Bridge Intersection Greening
Bus Station Bridge Intersection Greening

Landskabspleje udføres ved Bus Station Junction, som blev bygget af General Directorate of Highways og blev åbnet for køretøjstrafik for et stykke tid siden. Efter arbejdet udført af Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Parks and Gardens, tilføjes visuel rigdom til byen.

Tusind tons ren jord lagt


Kocaeli Metropolitan Municipality har startet grønne arbejder på İzmit Bus Station Köprülü Junction. Inden for rammerne af de arbejder, der blev igangsat i regionen af ​​holdene i afdelingen for parker og haver, blev 800 tons affaldsjord fjernet. Efter at de nødvendige arrangementer blev truffet, blev der lagt tusind tons ren jord, som vil give et grønt udseende i regionen.

AUTOMATISK VANDRINGSSYSTEM ER INSTALLERET

Et automatisk vandingssystem er indstillet til at overrisle grønne områder inden grønning. Efter det automatiske vandingssystem foretages en visuel undersøgelse under krydset, hvor chips med levende farver placeres. Skæringspunktet og dets omgivelser får et æstetisk udseende med det arbejde, der skal udføres med chips og sten. Senere udføres træplantning og spiring.

VISUEL Rigdom

Mens kanterne på kryds og veje er beriget visuelt med miljøarrangementerne, har det til formål at udvide de skabte grønne områder og bidrage til byens naturlige rigdom og levende befolkning.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer