Izmit Train Station Kloakforbindelse Arbejdet starter

Izmit Train Station Kloakforbindelse Arbejdet starter
Izmit Train Station Kloakforbindelse Arbejdet starter

Kocaeli Metropolitan Municipality vil arbejde på en alternativ udledning til kloakopsamlingsledningen for at forhindre mulige oversvømmelser i kraftige regn i Izmit-distriktets togstation. Kloakforbindelseslinjearbejderne, der skal udføres af ISU's generaldirektorat mellem 10. og 15. oktober, udføres mellem kl. 23.00 og 06.00 på grund af den tunge trafik i regionen.

Overløb i overskydende regn


Spildevandsopsamlingslinjen, bygget i form af en eksisterende kaskulvert, der kommer fra Izmit District Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, fortsætter på siden af ​​Izmit Train Station og passerer under jernbanerne og forbinder til kloakopsamlingslinjen på Salim Dervişoğlu Street og går til ISU Beach Road Spildevandsrensningsanlæg. Spildevandsopsamlingsledningen, som er hovedbæreren, fungerer fuldt ud under normale forhold, og i kraftig regn falder den over fra inspektionskorstene omkring Izmit Train Station og TCDD Lodgings og udgør en stor risiko for menneskers sundhed.

ARBEJDER OM NATTEN

Generaldirektoratet for ISU vil arbejde på at forbinde den eksisterende rørledningskanal med armeret beton med en diameter på 1400 mm til den eksisterende spildevandsopsamlingslinje, der er placeret på den nordlige side af jernbanestationens sporvognslinje for at undgå problemer. Arbejdet med det formål at skabe en alternativ decharge, der fungerer som forsikring, starter lørdag den 10. oktober og vil fortsætte indtil den 15. oktober.

TRAFIKREGULATION VÆRDES UDFØRT

På grund af den intense køretøjs- og sporvognspassage i regionen udføres forbindelsesarbejdet mellem kl. 23.00 og 06.00 om natten. På grund af arbejdet vil trafikregulering blive foretaget af Kocaeli Metropolitan Municipality UKOME.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer