Jernbaneovergange er nu sikrere i Diyarbakır centrum

Jernbaneovergange er nu sikrere i Diyarbakır centrum
Jernbaneovergange er nu sikrere i Diyarbakır centrum

Ukontrolleret over jernbanen i centrum, hvor vores borgere bor tæt i Diyarbakır; Ulykker sker, og tab af menneskeliv og ejendom opstår på grund af køretøjs- og fodgængerovergange, køretøjsparker på jernbanen og markedspladsen, der er etableret langs linjen. For at forhindre disse ulykker har Diyarbakır Metropolitan Municipality og Diyarbakır Chamber of Commerce and Industry anmodet om optagelse af vejen i et brev fra TCDD 5. regionale direktorat for at sikre jernbanesikkerhed. 5. Vores regionale direktorat designede arrangementet i overensstemmelse med anmodningerne fra vores borgere, og det udbudsprojekt, der skulle implementeres på ruten af ​​jernbanekøretøjet, blev forklaret på stedet med deltagelse af Diyarbakır Chamber of Commerce and Industry President, repræsentanter for ikke-statslige organisationer og kvarterhandlere under formandskabet for vores Diyarbakir Governor i august, og den positive støtte fra deltagerne blev modtaget.


160 cm højdepanel anvendes som et trådhegn på betongulvet, der skal konstrueres. Som anført i de falske beskyldninger, der afspejles i pressen, blev der aldrig bygget en mur. Inden for rammerne af projektet tilbydes i alt 10 overfarter til vores borgere for at undgå vanskeligheder i linjeafdelingen på 16 kilometer. Disse; Den består af 6 planovergange, 2 undergange, 1 overføring og 7 fodgængerovergange, projektforberedelserne er i gang. Mens projektet fortsætter, er kontrollerede fodgængerfelt bestemt forskellige steder for at forhindre, at vores borgere bliver ofre.

Der er en overfart for fodgængerovergange og køretøjsovergange for behov og krav fra brugere og håndværkere fra industriområder i området Lille industriområde.

I modsætning til den opdeling af byen, der er nævnt i nyhederne i to ved muren og hegnetråden med barbermaskine, vil vores folks tab og ejendom blive forhindret med udbud af paneltypen.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer