Jernbaneshow udsat til 2021 med efterspørgsel efter udstillere

Jernbaneshow udsat til 2021 med efterspørgsel efter udstillere
Jernbaneshow udsat til 2021 med efterspørgsel efter udstillere

Rail Industry Show, som planlægges afholdt i december i år, blev udsat til 2021 efter anmodning fra deltagende virksomheder og støttende institutioner og organisationer.


Modern Fairs Inc. Organiseret af Rail Industry Show 2020, var det planlagt at blive afholdt i december i år som den mest innovative jernbanemesse i regionen med både fysisk messe, online begivenhed og samtidige live-udsendelser.

Ved at tage alle nødvendige sundhedsforanstaltninger i overensstemmelse med instruktionerne fra Republikken Tyrkiets sundhedsministerium blev der foretaget mange investeringer i Tyrkiet og i udlandet for at organisere organisationen under TOBB-tilsyn i Eskişehir.

Moderne Fuarcılık A.Ş. modtog endelig en skriftlig udtalelse fra de deltagende virksomheder under hensyntagen til de deltagende selskabers anmodninger om at udsætte dette år. Messen blev udsat til 2020, efter at flertallet af udtalelserne gav udtryk for, at Rail Industry Show 2021 ville blive udsat til 2021.

HVORDAN ARBEJDER PROCESSEN?

I tilfælde af at der indføres et STATFORBUD for retfærdige organisationer i december 2020, er både arrangøren Modern Fuarcılık A.Ş. og for alle virksomheder, der har underskrevet en kontrakt om at deltage i Rail Industry Show 2020, ophæves forpligtelserne, og de foretagne betalinger refunderes.

Eksisterende kontrakter og betalingsbetingelser overføres til 2020, da de fleste af de deltagende virksomheder skriftligt kræver, at der ikke pålægges nogen STATSFORBUD til messerne i december 2021, og messen udsættes til 2021.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer