ETİ-minedrift vil rekruttere 4 handicappede medarbejdere

ETİ-minedrift vil rekruttere 4 handicappede medarbejdere
ETİ-minedrift vil rekruttere 4 handicappede medarbejdere

ETİ Mining Operations General Directorate Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) anmoder arbejdsstyrken fra Eskişehir Labor and Employment Agency provinsdirektorat i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om procedurer og principper for medarbejderrekruttering til offentlige institutioner og organisationer for at sikre, at 4 handicappede arbejdstagere, hvis egenskaber er specificeret i nedenstående tabel. Vores anmodning blev anmodet om at blive offentliggjort den 08.10.2020.


Provincial Department sagde arbejdskraft henvist til af annoncen, Tyrkiet Business Council den 08.10.2020 : www.iskur.gov.tr Det vil blive offentliggjort på hjemmesiden, og bydende skal følge ovennævnte annonce.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar