Karaismailoğlu: 'Vi lancerer Tyrkiets jernbanereform'

Karaismailoğlu: 'Vi lancerer Tyrkiets jernbanereform'
Karaismailoğlu: 'Vi lancerer Tyrkiets jernbanereform'

Taler på det tyrkiske jernbanetopmøde, der blev afholdt på den historiske Sirkeci Station, talte transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu om det nationale intelligente transportsystems strategidokument og handlingsplanen 2020-2023, som de tidligere meddelte om jernbaner.


”Tyrkiets jernbaner lancerer reformen. Denne reformproces, der vil udvide den geografiske dominans og omfanget af vores jernbaner, vil medføre en fysisk vækst. Derudover vil vi have et avanceret, digitaliseret og sikkert jernbanenet med hensyn til teknologisk infrastruktur og serviceprocesser. Vi arbejder i høj hastighed med at producere indenlandske og nationale teknologier, udvide vores liniedækning, rehabilitere vores eksisterende linjer og udvikle serviceorienteret, smart og merværditransport. "

Karaismailoğlu, 2023 med henvisning til målet, fortsatte han med at sige: "At være Tyrkiets mest pålidelige transportmærke, være Europas mest gods- og passagerbærende jernbanemærke, Europas banebrydende erfaring med ekspresslinjen, at have kulturorienterede turistlinjer og absolut kunde Vi vil fortsætte med at arbejde i tråd med vores mål om at have en moderne styringsmodel for kundeforhold ved at udvikle et loyalitetsprogram baseret på kundetilfredshed.

Karaismailoğlu tilføjede, at de igen bragte disse værker i spidsen med det tyrkiske jernbanetopmøde.

I sin tale forklarede Fatih-borgmester Ergün Turan jernbanernes rolle i udviklingen af ​​lande.

Turan sagde, "Vi er stolte vidne til de skridt, der øger kapaciteten for jernbanetransport, som fortsætter med at væve vores land med jernnet, der fører forståelsen af ​​offentlig transport, herunder højhastighedstogprojekter, til det øverste forhæng." sagde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer