Karaismailoğlu undersøger Afyon Şuhut Road og den historiske Kırkgöz Bridge

Karaismailoğlu undersøger Afyon Şuhut-byggepladsen og den historiske Kırkgöz-bro
Karaismailoğlu undersøger Afyon Şuhut-byggepladsen og den historiske Kırkgöz-bro

Transport- og infrastrukturminister dil Karaismailoğlu og General Manager for Highways Abdulkadir Uraloğlu kom til byen for at undersøge de transportprojekter, der blev udført i Afyon.


Minister Karaismailoğlu afgav en erklæring under besøget, "Som ministeriet for transport og infrastruktur arbejder vi non-stop for vores land, vi bevæger os fremad hver dag på vores mere end 3 byggepladser uden at skelne mellem øst og vest." sagde.

Understreger, at 18 milliarder lira er blevet investeret i transport og kommunikation i vores land i de sidste 907 år, mindede ministeren om, at længden af ​​de opdelte veje på 2003 kilometer på motorveje i 6.100 steg til 28 tusind kilometer i dag.

Når vi talte om transport- og kommunikationsinvesteringerne i Afyonkarahisar, sagde vores minister, ”Vi har brugt 8 milliarder 980 millioner lira til transport- og kommunikationsinvesteringer i Afyonkarahisar. Indtil 2003 blev der kun bygget 54 kilometer delte veje i hele provinsen; I de sidste atten år har vi øget denne længde mere end 10 gange til 575 kilometer. 551 kilometer stat i Afyonkarahisar; Vi øgede det samlede vejnet til 476 kilometer, inklusive 1.027 kilometer af provinsvejen. Vi har bygget næsten 60 procent af vores Afyonkarahisar-motorvejsnet i den delte vejstandard. " brugte udtrykkene.

Minister Karaismailoğlu, der erklærede, at der er afsat 4 millioner TL til 822 igangværende motorvejsprojekter i Afyonkarahisar; Han erklærede, at den 23,6 kilometer lange del af den 12 kilometer lange Afyon-Şuhut-vej er afsluttet, det nuværende udbud slutter efter det 2020 kilometer lange byggearbejde, der er målrettet i 9,5 inden for rammerne af den betingede likvidationsproces, og et nyt udbud for den resterende del vil blive afsluttet så hurtigt som muligt. .

I fortsættelsen af ​​sin tale erklærede vores minister, at den 75 kilometer lange Akşehir-Afyon Road blev afsluttet som en delt og varm asfalteret vej og tilføjede, at de ufuldstændige slidproduktioner vil blive afsluttet i 2021.

Vores minister Karaismailoğlu sagde, at 53 kilometer af den 46 kilometer lange Çay-Bolvadin-Emirdağ-vej blev afsluttet som en delt vej, og projektet vil blive taget i brug i 2021, yderligere meddelte, at bygningsmobilisering fortsætter, og vejen vil blive taget i brug i 64.

Minister Karaismailoğlu undersøgte senere Afyon-Şuhut-byggepladsen og den historiske Kırkgöz-bro.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer