Kayacık Logistics Center åbnes i dag

Kayacık Logistics Center åbnes i dag
Kayacık Logistics Center åbnes i dag

Konya Kayacık Logistics Center indvies i dag med deltagelse af præsident Recep Tayyip Erdogan.


Kayacık Logistics Center vil øge sin andel i Tyrkiets internationale transportkorridor og vil være et vigtigt overførselspunkt. Kayacık Logistics Center vil have en årlig transportkapacitet på 1,7 millioner tons og vil levere 1 million kvadratmeter logistikareal. I centrum er der et containerlagerområde, lastbilparkeringsområde, toldområde, brændstofoverførselsstation, lastnings- og losningsområder, 450 km lang jernbaneforbindelse, vedligeholdelsesværksteder, lagre, service- og sociale faciliteter i et konkret område på 30 tusind kvadratmeter. For første gang blandt logistikcentre blev der etableret et anlæg til brændstofpåfyldning, losning og opbevaring i Kayacık Logistics Center på et areal på 50 tusind kvadratmeter.

Alle centre vil blive oprettet, når den logistiske base af tjenester til Tyrkiet, den tyrkiske logistiksektor, vil have en yderligere årlig kapacitet på 12,8 millioner kvadratmeter logistikplads og ca. 35,6 millioner tons.

Tyrkiet Railway Logistics Centres Kort


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer