Konstruktion af stålgitter ved forskellige kilometer mellem Divriği-grænsen

Konstruktion af stålgitter ved forskellige kilometer mellem Divriği-grænsen
Konstruktion af stålgitter ved forskellige kilometer mellem Divriği-grænsen

Konstruktion af stålgitter ved forskellige kilometer mellem TCDD 4 Regionaldirektorat Distrikt Divriği og grænseudbudsresultat


4 virksomheder afgav bud på TCDD 2020th Region Procurement Stock Control Directorate (TCDD) 454513/2.893.251,40 KIK Anslåede omkostninger 4 TL til TCDD 34 Regional Directorate Zone Divriği-Border Steel Grid Construction Work i forskellige kilometer. ALİ RIZA AKSOY AKSOY İNŞ MÜH vandt med tilbuddet på TL 1.933.227,50. 13 virksomheder, der deltog i udbuddet, afgav bud under grænseværdien.

Udbuddet dækker skråningsbeskyttelse med 40.000 m2 stålnet, 1.200 stykker bakkeankerinstallation til hældningsbeskyttelse, 2.785 stykker hæl og overfladeankerinstallation til skråningsbeskyttelse. dækker deres arbejde. Arbejdets varighed er 150 (hundrede og halvtreds) kalenderdage fra stedleveringen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer