Konya Cykel Master Plan vil være et eksempel for Tyrkiet

Konya Cykel Master Plan vil være et eksempel for Tyrkiet
Konya Cykel Master Plan vil være et eksempel for Tyrkiet

Minister for miljø og byplanlægning Murat Authority, Tyrkiets længste cykelsti i Konya, en by med, indså han cykelsti-cykelturen foretaget af Metropolitan Municipality.


AK-partiets Konya-stedfortrædere Ziya Altunyaldız og Selman Özboyacı, Konya Metropolitan Municipality Mayor Uğur İbrahim Altay, Selçuklu-borgmester Ahmet Pekyatırmacı, Karatay-borgmester Hasan Kılca på cykelstierne på Istanbul-vejen og minister Kurum, der brugte cykler, kastede bomber på uskyld. Han fordømte Armenien og ønskede Guds barmhjertighed med dem, der mistede livet i byen Ganja og presserende helbredelse for de sårede. Minister Kurum sagde, at de fordømte det invaderende Armenien, og de støttede den broderlige Aserbajdsjans retfærdige kamp.

FÅ HATAY FORBYGGET

Fortsættelse af sin tale ved at henvise til skovbranden i Hatay, sagde minister Kurum, ”Jeg ønsker, at hele Hatay bliver frisk snart. Vores landbrugs- og skovbrugsministerium og vores AFAD udfører alle former for arbejde på marken. Igen er skadesvurderingsholdene i vores ministerium også i marken. Efter beslutningerne, forhåbentlig under hvert jordskælv, som i hver oversvømmelse, vil vi yde al den nødvendige hjælp under ledelse af vores præsident, som vores stat, i ilden i vores Hatay. " sagde.

VI HAR ET MÅL TIL AT TAGE 2023 Tusind kilometer af cykelvej inden 3

Minister Institution sagde, ”Vi har i øjeblikket igangværende projekter i 81 provinser. Disse projekter inkluderer cykelstier. Vi har et mål om at bygge 2023 tusind kilometer cykelstier og grønne vandrestier inden 3. Dette projekt, der forbinder vores økologiske korridorer og offentlige haver med grønne veje, cykelstier, er af afgørende betydning for os. På dette tidspunkt vil vi sikre, at vores historiske, kulturelle og naturlige områder er forbundet med hinanden på vores 1.600 kilometer kystrute. Vi udfører vores projekter i samarbejde med vores lokale myndigheder. Forhåbentlig er vores mål i 2023 at bygge 3 tusind kilometer cykelstier. Jeg håber, vi laver vores cykelsti-projekt, der gør det muligt for en borger, der kommer ind fra Edirne, at se både vores naturområder og kulturområder og integrere de vigtigste placeringer i vores byer. " han snakkede.

VORES KONYA ER DEN ANDEN BY MED DE MESTE Cykelveje I VERDEN

Konya Metropolitan Kommune og stemme udarbejde en cykelhovedplan vil være et eksempel for Tyrkiets autoritetsminister sagde: "Vores anden by Konya Under denne plan har vi i øjeblikket flere cykelbaner i verden. Det har 550 kilometer cykelsti. Forhåbentlig arbejder vi sammen med storby- og distriktskommunerne om at øge cykelstierne til 2030 kilometer inden 750. " brugte udtrykkene.

VI SKAL ØGE AT KØRE PÅ Cykel

Pressemeddelelser ved siden af ​​Metropolitan Kommune af cykelstien ved brostedet, hvor det i første omgang var i Konya i Tyrkiet, overførslen af ​​ministermyndigheden, sagde: "Cykler vores borgere sikkert til den anden ved siden af ​​vejen kan passere gennem denne bro over køretøjet. Ligeledes har vi cykelvogne. Vores borgere, der kører på cyklen på cykelvognen, kan gå til et andet transportsted ved at tage deres cykler med. Vi så dette bedre i epidemiperioden. Vi er nødt til at øge cyklen over hele vores land. Vi vil øge infrastrukturen på dette tidspunkt med al støtte fra vores lokale ministerium. "

Konya-guvernør Vahdettin Özkan og AK-partiets Konya-provinspræsident Hasan Angı deltog i cykelaktiviteten, som blev organiseret for at tilskynde til cykelbrug og henlede opmærksomheden på en sund livsstil.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer