Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Expeditions startede med starten på İmamoğlu

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Expeditions startede med starten på İmamoğlu
Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Expeditions startede med starten på İmamoğlu

Første gang på Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro, som Istanbul-beboere venter spændt på, startede med live-start af BB-præsident Ekrem İmamoğlu kl. 12:00. Tak til dem, der bidrog til opførelsen af ​​linjen, ønskede İmamoğlu, at den førerløse metro, som hurtigt og komfortabelt kan transportere 6 tusind passagerer i timen gennem 140 distrikter, vil være gavnlig for Istanbuliterne. Jernbanesystemet giver gratis service de første 10 dage.


Istanbul Metropolitan Municipality, Kabataş M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro, den første etape af Mecidiyeköy Mahmutbey Metro, blev taget i brug for Istanbul-beboere fra kl 12:00 i dag. Ceremonien, der fandt sted i kontrolcentret i Tekstilkent, deltog af Metro Istanbul AŞ General Manager Özgür Soy, İSKİ General Manager Raif Mermutlu og formandrådgiver Ertan Yiğit.

Özgür Soy, der leverede tekniske oplysninger om metroen, blev senere forbundet med IMM-præsidenten, der blev behandlet for coronavirus. Tak til dem, der bidrog til opførelsen af ​​linjen, ønskede İmamoğlu, at den førerløse metro, som hurtigt og komfortabelt kan transportere 6 tusind passagerer i timen gennem 140 distrikter, vil være gavnlig for Istanbuliterne. İmamoğlu mindede også om, at linjen vil levere gratis service de første 10 dage.

Efter İmamoğlus ord blev portene til den 15-stationers 18 kilometer lange linje åbnet for borgere. Borgere, der oplevede spændingen ved at komme på denne metro for første gang fra mange stationer, nød den hurtige, komfortable og sikre rejse. I begrundelsen for, at jernbanesystemet vil se et vigtigt behov, takkede beboerne i Istanbul IMM.

ISTANBULS ANDEN FULDSTE AUTOMATISKE FØRERLØS METRO

Linjen, der forbinder 3 distrikter, hvor cirka 6 millioner mennesker i Istanbul bor, vil bære 352 flyvninger om dagen og 400 tusind passagerer. Linjen, der er integreret med andre offentlige transportbiler på mange punkter, vil være i stand til at betjene 70 tusind Istanbuliter i timen i en retning. Linjen, der tjener med i alt 80 tog, rangerer først i verden med en kapacitet på 2 160 passagerer ad gangen.

I Mecidiyeköy Mahmutbey Metro, som er den anden førerløse metro i Istanbul og den første førerløse metro på europæisk side, en tilsynsførende ved hver station; Føreren uden beredskabspersonale vil være til stede i hvert køretøj.

Planlagt i tre faser Kabataş- Den første del af Mecidiyeköy-Mahmutbey-Esenyurt Line var mellem Mecidiyeköy og Mahmutbey. Metroen, der vil tjene på en meget travl rute, forventes at aflaste trafikken fra metrobus og E-5 Highway til en vis grad. Linjen, der passerer gennem distrikterne Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Esenler, Bağcılar, Kâğıthane og distişli, der er vært for den tætteste befolkning i Istanbul og fodrer de lodrette linjer, der passerer gennem disse regioner, den europæiske side af en befolkning på 3 millioner; Det vil lette adgangen til regioner, der er vært for forretnings-, uddannelses-, underholdnings- og kulturområder.

Han realiserede en første i linjens designproces og tog en prøvekørsel med handicappede borgere. Hele linjen, hvor der blev foretaget ændringer i overensstemmelse med de indgående anmodninger, blev gjort 100 procent egnet til handicappet adgang. I køretøjer udsendes det såkaldte Induction Loop System med en frekvens, som kun handicappede kan høre gennem deres høreapparater.

Alle platformsseparatordørsystemer (PAKS), der anvendes i metroen, består af indenlandsk produktion. Således blev en 50 procent omkostningsfordel sammenlignet med importerede produkter opnået.

DET GIVER INTEGRATION MED ANDRE LINJER

Integreret med mange metro og metrobus, Kabataş Når den åbner fødderne, integreres den ad søvejen. M7 Mecidiyeköy - Mahmutbey-linje, Yenikapı-Hacıosman metro og metrobus ved Mecidiyeköy station; Ved Topkapı-Masjid Selam sporvogn ved Karadeniz Mahallesi station; På Mahmutbey station vil det blive integreret med Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir metro. Når sporvognslinjen Eminönü-Alibeyköy er afsluttet, er det muligt at overføre til denne linje fra Alibeyköy station. Når metrolinjen til Istanbul Lufthavn er afsluttet, vil det desuden være muligt at nå lufthavnen ved at overføre fra Kağıthane station.

Med åbningen af ​​Mecidiyeköy Mahmutbey metro er metrolinjens længde i Istanbul 172,25 kilometer; Brugen af ​​jernbanesystemer i offentlig transport vil stige fra 17,8 procent til 22,3 procent.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar