Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Line udgør for fotografer før alle

Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Line udgør for fotografer før alle
Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Line udgør for fotografer før alle

Inden for rammerne af den professionelle fotograferingsworkshop, der blev arrangeret med partnerskabet mellem Metro Istanbul og Sony den 23. oktober; De fantastiske steder på M28 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line, den første førerløse metro på den europæiske side, der åbnes den 7. oktober, blev set med fotografernes øjne foran alle andre.


Den første førerløse metro på den europæiske side, M28 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line, Tekstilkent station, der åbner den 7. oktober, var vært for "Sony Alpha Pro Event" workshop.

I workshoppen arrangeret af Metro Istanbul og Sony den 23. oktober; Fotografer fotograferede de fantastiske placeringer af linjen, professionelle fotomodeller og dansere ved hjælp af specielle belysningssystemer og Sony Alpha-udstyr på plateauet bestående af 7 skydeområder, der er oprettet i M4 Line-lagerområdet og Tekstilkent station.
Professionelle modeller og farvede lys blev brugt til optagelsen, som blev lavet i den moderne arkitektoniske atmosfære på M7-linjen og den tekstilent station med temaerne metromusikere, ballet, tango og futurisme. I workshoppen, hvor i alt 40 fotografer deltog, blev grupper på 10 personer skudt.

"Vi vil nyde byen sammen"

Metro Istanbul General Manager Özgür Soy erklærede, at de er glade for at realisere den første aktivitet på M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line. Ozgür Soy sagde, at fotograferingsværkstedet blev afholdt med deltagelse af Metro Istanbul og Sony samt Metro Istanbul sociale medier tilhængere og medarbejdere. Han tog smukke fotos med professionelt udstyr ved at deltage i workshops. Istanbul er en af ​​de smukkeste byer i verden, og vi er heldige mennesker, der bor i denne smukke by. For at nyde byens og undergrundens skønhed sammen, vil vi som Metro Istanbul bringe Istanbulitter sammen med forskellige begivenheder og være vært for dem på vores spillesteder, ”sagde han.

Fotos vil blive udstillet på alle stationer

40 fotografier valgt blandt de fotografier, der er taget under workshoppen, finder sted i udstillingen. Først vises udstillingen, der vil blive præsenteret på den station, hvor M7 Line åbningsceremoni finder sted, derefter som en vandreudstilling på alle linjens stationer.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer