Transformer forårsager en fare i Mehmet Ali Pasha blev ødelagt

Transformer forårsager en fare i Mehmet Ali Pasha blev ødelagt
Transformer forårsager en fare i Mehmet Ali Pasha blev ødelagt

Transformatoren nummereret TR 307, der ligger på den østlige kaserne i İzmit District Mehmet Ali Paşa District og ligger ved krydssiden af ​​sporvognen, blev ødelagt af Kocaeli Metropolitan Municipality. Ødelæggelsen af ​​transformatoren, som skabte en fare for køretøjer og fodgængere under sporvognens passage, fik tilfredsheden for befolkningen i regionen.

DET VAR FARE FOR KØRETØJER OG FJEDRE


Det blev besluttet at fjerne transformatoren, som er placeret på İzmit Mehmet Ali Paşa District Doğukışla-området og er meget tæt på sporvognsstoppestedet og ruten, da det udgør en fare for fodgængere ved indgangen til parken og sporvognsstoppestedet. Efter beslutningen begyndte Kocaeli Metropolitan Municipality Building Control Department Energy, Lighting and Mechanical Works Branch Office arbejdet med nedrivning af TR 307 transformer.

GAMMEL TRANSFORMER FLYTTET TIL ET ANDET STED

Før nedrivningsarbejdet blev der afsat et sikkert sted til transformatorfaciliteten 1600 KVA, som blev brugt til at levere elektricitet til Mehmet Ali Pasha Neighborhood, og der blev bygget en ny transformerbygning. Den gamle understation blev tømt og gjort klar til nedrivning.

MED SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Transformatoren blev revet ned ved at tage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. For ikke at skade miljøet blev affaldet fugtet med vandtanken under nedrivningen. Under nedrivningen var vicegeneralsekretær for Kocaeli Metropolitan Municipality Mustafa Altay også til stede. Nedrivningen blev hilst velkommen af ​​borgerne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar