Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul er afsluttet

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul er afsluttet
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul er afsluttet

Tyrkiets vigtigste internationale modebegivenhed afholdt for første gang digitalt Mercedes-Benz Fashion Week Istanbuls 15. sæson sluttede i dag.


Modefølgere mellem 12-16 oktober, http://www.mbfwistanbul.com De havde mulighed for at se 30 modeshows kl.

Mercedes-Benz, der præsenterer et modeshow af en designer, som det støtter hver sæson i Istanbul, som i alle modeuger, hvor det har påtaget sig sit sponsorat, fejrede 30-året for Özlem Süer, et af de erfarne navne på tyrkisk mode design, i sit professionelle liv og den succesrige designers kollektion forår / sommer 2021 Præsenteret med navnet “Mercedes-Benz præsenterer Özlem Süer”.

Inden for rammerne af dette samarbejde udødeliggjorde Mercedes-Benz også Özlem Süers 30-års jubilæum med et filmprojekt, der er genstand for designerens tilgang til mode og design, den skiftende og transformerende spænding og inspirationskilder inden for rammerne af She's Mercedes-platform, der tager sin magt fra inspirerende kvinder.

Özlem Süer, der tager en rejse gennem Istanbuls gader med Mercedes-Benz EQC-køretøjet, der afspejler et nyt designsprog i filmen med titlen "30 år af Özlem Süer med mode", har altid været i sit liv som en brandværdi, beundret hendes design og værdsat hendes teknologi og industri. Det faktum, at Benz præsenterede sit modeshow i det 30. år, understreger betydningen for ham. Özlem Süer og Mercedes-Benzs elektriske bil EQC deler fælles værdier med hensyn til vedtagelse af bæredygtighed og miljøvenligt design.

Şükrü Bekdikhan, præsident for Mercedes-Benz Automotive Executive Board og Automobile Group, 15. Han udtrykte sine synspunkter for sæsonen med følgende ord: ”Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul efterlod sin 15. sæson, som blev afholdt helt digitalt for første gang. İHKİB og denne sæson aktivitet med en vision fra Tyrkiets Promotion Group understøtter, vi tror, ​​at fanget en unik mulighed for introduktion i en global skala tyrkiske designere, appellerer til en digital modeuge til grænserne ud over hele verden. MBFWI nåede også publikum fra forskellige lande fra Rusland til Italien, fra England til USA denne sæson. Som titelsponsor for vigtige modeplatforme over hele verden oplevede Mercedes-Benz digital modeuge med Mercedes-Benz Fashion Week Mexico i april og Mercedes-Benz Fashion Week Rusland for nogen tid siden. Dette tilføjer et digitalt netværk af Mercedes-Benz Fashion Week i Istanbul, og Tyrkiets 15. sæson er den vigtigste modebegivenhed i den internationale modekalender. Vi er uforstyrret og er stolte af at støtte. "

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar