Mersin Metro forbinder 4 distrikter med hinanden

Mersin Metro forbinder 4 distrikter med hinanden
Mersin Metro forbinder 4 distrikter med hinanden

Mersin Metropolitan borgmester Vahap Seçer var live-udsendelsesgæst for programmet "Fra Middelhavet til Tyren", sendt på TRT Çukurova Radio. Besvarelse af spørgsmålene fra Seda Uslu Sarıoğlu i programmet gav borgmester Seçer information om Metropolitan Kommunes bestræbelser på at lette trafikken i Mersin. Borgmester Seçer talte om Mersin Metro, "Vi ønsker at forbinde 4 distrikter, nemlig Mezitli, Yenişehir, Toroslar og Middelhavet, til hinanden med jernnet på kort tid."

Mersin Subway Promotions Film


"Heldigvis er et projekt, som vi kan sige, blevet gennemført"

Borgmester Seçer sagde, at Mersin Metro vil være en 3-trins undersøgelse, at jernbanesystemer med en kapacitet på over 30 tusind passagerer er defineret som lette jernbanesystemer. Seçer gav følgende oplysninger om ruten:

”Vores er Light Rail-systemet, men det underjordiske Light Rail-system er den første fase. På dette stadium er Mezitli-punktet udgangspunktet. Det starter foran den gamle kommune og fortsætter indtil den gamle busstation. Det passerer ved togstationen. Naturligvis ender vi under jorden og der ved den gamle busstation. Han går ud på Sites, stopper der. Derefter fortsætter 2. etape. Denne første linje er cirka 13.4 kilometer. Senere vil der være et niveauoverskinnesystem, der starter fra 2. etape, nemlig Siteler, og når fra Kurdali, Çağdaşkent, Mersinli Ahmet Caddesi og City Hospital. Vi har også en sporvognslinje. Det er den nuværende Kipa, fra krydset på GMK, lad os sige det gamle Kipa Junction, fra det punkt, hvor tivoli nu er til universitetshospitalet, fra universitetshospitalet til universitetet. Han laver en sådan ring derfra, og den vil være cirka 7 kilometer. I alt 29 kilometer jernbanesystem planlagde vi i første omgang for Mersin. "

Om at Mersin Metro vil yde vigtige bidrag til trafik, transport og miljørenhed, gav Seçer eksempler på metroværker i forskellige lande. Seçer sagde, ”En sådan vigtig investering for Mersin kan betragtes som en investering med høje omkostninger. Men i nyere tid, ikke alt for længe, ​​vil du se, at jeg efter 5 år virkelig betragter det som et projekt, som vi kan sige 'Heldigvis færdige'. Godt projekt, godt projekt. Arkitektur er nu meget tæt på at modtage en vigtig pris inden for teknik. Fordi Mersin Metro Project er et af de tre finalistprojekter. I den forstand synes vi, det er et værdifuldt projekt, og vi tror, ​​det vil yde vigtige bidrag til Mersin ”.

"Vigtige virksomheders ansøgning til os viser, at deres perspektiv over for Mersin er positivt."

Han mindede om, at 28 virksomheder ansøgte om metroens prækvalifikationsudbud, og Seçer sagde: ”Der er selvfølgelig internationale virksomheder. Der er et amerikansk firma, der er Rusland, der er Kina, der er spansk, der er aserisk. Tyrkiet anses for vigtigt, sagsøgerne i denne henseende, der er nogle autoritetsfirmaer. Dette gør os glade. Selvfølgelig viser det på en måde, at hans perspektiv over for Mersin er positivt. Det er et synspunkt for Mersin Metropolitan Municipality, eller at dette projekt er et fornuftigt projekt, et gennemførligt projekt, et godt projekt, og vigtige virksomheder gælder for os. I de kommende dage afsluttes det første prækvalifikationsudbud, og pristilbudet afholdes. Det tager et par måneder. Så selvfølgelig, hvis der ikke er noget juridisk problem, hvis der ikke er nogen indvendinger, afsluttes buddet inden for få måneder, og stedet leveres, entreprenørfirmaet starter byggeriet. Vi fortsætter med at arbejde på dette, ”sagde han.

"Vi ønsker at forbinde 4 distrikter med hinanden med jernnet på kort tid"

I en erklæring om, at han tror på Metro-projektet og ser det som en vigtig investering, understregede Seçer, at anlægsperioden er 4 år, og optionen er 2 år. Om at de vil blokere trafikken på nogle ruter med on-and-off-systemet, mens de 13.4 kilometer 1. etape arbejder fortsætter, sagde Seçer, at disse arbejder vil blive udført på en planlagt og planlagt måde. Seçer sagde: ”Måske mens disse arbejder pågår, vil vi udføre værkerne og anbudsudbuddene på både 2. etape og 3. etape, som vi kalder sporvognslinjen. Vi ønsker at forbinde 4 distrikter i Mersin center, Mezitli, Yenişehir, Toroslar og Akdeniz med jernnet på kort tid, ”sagde han. Seçer sagde, at dette projekt efter udførelsen af ​​den første fase kan udvides til andre nabodistrikter.

"Vi afslutter opførelsen af ​​Forum Interchange i januar"

I en erklæring om, at der vil være en 4. ringvej i Yenişehir-regionen, sagde Seçer: ”Det starter i Yenişehir-regionen. Vi fremskynder nu arbejdet på 1,5. ringvej i den første fase på 4 kilometer, der starter fra Yenişehir-distriktet i Müftü-strømmen og fortsætter indtil universitetet. Fra weekenden blev der udført et krydsningsarbejde i flere etager på 2. ringvej, som vi kalder Forum Junction, ved det kryds, der er et område med tung trafik. Det er nu lukket for trafik. Han sagde også, at efter afslutningen af ​​Forum Interchange vil vi afslutte denne konstruktion i januar ”. Han talte også om bidragskrydset, der skal udføres ved Seçer, Göçmen, Kipa og andre kryds.

"Vi vil forsøge at skabe en parallel rute til jernbanelinjen mellem Mersin og Adana, en ny motorvej"

Sagde, at de vil forsøge at skabe en parallel rute til jernbanelinjen mellem Mersin og Adana, Seçer sagde: ”Igen, vores venner, der arbejder i den organiserede industriområde, fabriksejere, arbejdsgivere og arbejdere, der er stor efterspørgsel fra os, især om morgenen, de bruger meget tid på deres arbejdspladser. . Tarsus, Mersin Organised Industrial Zone, som du ved, har Huzurkent Region en afstand på ca. 15 kilometer til Mersin centrum. Men når man ser på det i timevis, kan man komme derhen i en periode på 60-70 kilometer. Trafikken er tung om morgenen. Der, så snart de første trin 2/1 skalerede planundersøgelser af Akdeniz-distriktet er realiseret, gør vi en stor indsats i denne henseende. Med implementeringsplanerne vil vi forsøge at skabe en parallel rute til jernbanelinjen mellem Mersin og Adana, en ny motorvej. "Jeg tror, ​​dette vil være et vigtigt arbejde for at lette Mersins trafik."

Kort over Mersin Metro

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer