Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition blev afholdt

Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition blev afholdt
Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition blev afholdt

Professionelle atleter konkurrerede i Metro Istanbul Strongman Challenge Train Pulling Competition-begivenheden. Professionel atlet Bora Güner blev vinderen af ​​konkurrencen ved at trække 33,5 ton toget 35.20 meter på 20 sekunder. I konkurrencen blandt Metro Istanbul-medarbejdere kom T1 Line-teamet først.


Åbningsbegivenhederne på M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line, den første førerløse metro på den europæiske side, som snart åbnes, startede. Inden for dette anvendelsesområde Metro Istanbul Strongman Challenge Train Drawing Competition blev afholdt på Tekstilkent Station.

Metro Istanbul og Tyrkiet Powerlifting, Strongman og det første arrangement arrangeret i samarbejde med Federation of Street Workout; Der blev afholdt en togtegningskonkurrence blandt 5 hold på 8 personer bestående af ansatte i Metro Istanbul.

Træk toget arbejdskraft løb for første gang i Tyrkiet blev foretaget og traditionelle hold i konkurrencen planlagt til at blive afholdt hvert år, i toget på tidspunktet for 2 minutter 33,5 tons kæmpede hårdt for at tiltrække mest væk. Førstepræmien i konkurrencen var T26, der trak toget 20 meter på 1 sekunder. Kabataş-Bağcılar Tram Line-medarbejdere modtog et marineblåt hold. Alle konkurrenter, der deltog i arrangementet, hvor der blev oplevet en hård kamp, ​​fik et certifikat for deres præstation.

40 kvindelige deltagere deltog i togtegningskonkurrencen, hvor i alt 2 mennesker fra Metro Istanbul konkurrerede. Arzu Özaydın og Betül Başoğlu på M7-linjen var blandt dem, der skulderede 33,5-ton-toget. Således kørte han i samme holdkonkurrence med Tyrkiets første togtog i kvinder og mænd.

KROPP VIS AF ATLETTER

Efter konkurrencen arrangeret blandt de ansatte konkurrerede National Sportsman Cenk Koçak og de professionelle stærke atleter Bora Güner, Efe Kömek, Mirza Toptaş og Oktay Akay. Professionel atlet Bora Güner tog førstepladsen ved at trække toget 35.20 meter på 20 sekunder.

"VI GØR METROEN ET LEVENDE RUM"

Metro Istanbul General Manager Özgür Soy sagde, at han var glad for at være vært for begivenheden som Metro Istanbul-familien og mindede om, at Istanbulites tilbragte en vigtig tid på deres dag i metroen. Understreger, at denne tid er meget dyrebar i betragtning af Istanbuls travle tempo og hastighed, sagde Soy:

”Som Metro Istanbul er vores mål ikke kun at levere metrotjenester som operatør, men også at give forskellige oplevelser til vores by i den tid, de tilbringer hos os, og at gøre denne periode til en behagelig rejse som muligt. Vi ønsker at gøre metroen til et livligt opholdsrum. Denne begivenhed er en afspejling af vores tilgang. Vi vil fortsat være vært for forskellige begivenheder, der vil begejstre alle fra nu af. Vi tror, ​​at denne begivenhed vil tiltrække opmærksomhed fra Generation Z, som udgør en vigtig del af vores passagerprofil.

HVAD ER STRONGMAN?

Fra fortid til nutid har atleter praktiseret stærke sportsgrene ved at udføre bevægelser som "Bent Press" (løfte vægten på kroppen ved at læne sig), "LogPress" (løfte en tyk træstamme over hovedet). De løfter høje vægte såvel som stålstænger bøjning, kædebrydning osv. de udførte forskellige shows ved at anvende bevægelser. Disse elevatorer krævede store mængder håndleds-, hånd- og senestyrke samt en ekstraordinær styrke i centralnervesystemet.

I slutningen af ​​det 20. århundrede udviklede udtrykket "Strongman" sig til at beskrive de mennesker, der konkurrerer i denne gren. Mere moderne kraftkonkurrencer, hvor atleter udviser øvelser som at trække lastbiler, dreje store dæk, hukke med høje vægte, bliver fortsat organiseret i dag. De vigtigste af disse konkurrencer er; Den stærkeste mand i verden er Arnold Strongman Classic og Giants Live Tour. Mange lande har dog også konkurrencer på nationalt niveau. I de senere år er interessen for græsrodssport vokset hurtigt, og der afholdes konkurrencer på lokalt niveau over hele verden.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer