Min flyguide-ansøgning vil reducere overbelastningen i lufthavne

Min flyguide-ansøgning vil reducere overbelastningen i lufthavne
Min flyguide-ansøgning vil reducere overbelastningen i lufthavne

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, fremsatte vigtige erklæringer i ansøgningen "My Flight Guide", udviklet af General Directorate of State Airports Authority (DHMİ). Minister Karaismailoğlu erklærede, at gratis internetservice vil blive leveret op til 2 gigabyte om dagen i lufthavne, og med flysporingsfunktionen i applikationen vil passagerer både spare tid og ikke behøver at bekymre sig om kapring.


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, deltog i ceremonien, der blev afholdt i Esenboğa Internationale Terminal for at introducere "My Flight Guide" -applikationen udviklet af General Directorate of State Airports Authority (DHMİ). I sin tale ved ceremonien indså stemme gennembruddet med troen på, at infrastruktur og kommunikation er en stærk økonomi i hjertet af ministrene Karaismailoğlu, Tyrkiet som en helhed, udvikling og moderne, der sikrer den sociale og økonomiske vitalitet på ethvert tidspunkt, understregede, at innovation og teknologi nu end baseret transport og infrastruktur tilgang. Denne tilgang til at støtte Tyrkiets logistikmål om at blive en supermagt i regionen, minister Karaismailoğlu opmærksom på en national og region, det er vigtigt at øge mobiliteten af ​​løsningerne med lokale og nationale løsninger understregede, at de er beregnet til at digitalisere alle transportformer.

Med angivelse af, at "My Flight Guide" -projektet er taget i brug fra i dag, lavede Karaismailoğlu følgende sætninger i sin tale: "Med vores Flight Guide-mobilapplikation kan enhver, der ønsker det i vores lufthavne, kunne bruge internettet gratis op til 2 gigabyte om dagen, der tilbydes via mobilapplikationen. Men vigtigere er, at flyveprocessen nu omdannes til en anden teknologisk oplevelse. Takket være de øjeblikkelige meddelelser, vi sender til vores passagerer med funktionen flight tracking i vores ansøgning, fjerner vi kapringsproblemerne. Passagerer er nu takket være min flyguide; De vil være i stand til at følge deres fly fra deres sociale mediekonti. Takket være applikationen vil passagerer også være i stand til at opdage alle tjenester i lufthavne fra deres mobiltelefoner. En anden nyskabelse fra My Flight Guide er 'Hvor er mit køretøj?' service. Passagerer, der parkerer deres biler i lufthavne, behøver ikke at søge efter deres køretøjer fra nu af. "

"Tidstab i lufthavne minimeres."

Minister Karaismailoğlu erklærede, at med "My Flight Guide" -applikationen, der sigter mod at blive brugt i alle lufthavne, vil de håndtere passagerernes transaktioner ved at miste kortere tid ved at reducere densiteten og understregede, at passagerernes problemer vil blive løst hurtigt og effektivt med "Check-Send" -tjenesten, der vil blive inkluderet i applikationen.

I en erklæring om, at passagerer øjeblikkeligt kan spore deres flyvninger med mobilapplikationen "Live Flight Tracking", som vil blive udviklet med indenlandske og nationale faciliteter, sagde Karaismailoğlu, at de vil bidrage til økonomisk effektivitet ved at reagere hurtigt og uafbrudt på behovene hos de passagerer, der bruger lufthavne til kommercielle aktiviteter.

'' Istanbul lufthavn i Tyrkiet og Istanbul er blevet et internationalt knudepunkt. ''

Istanbul lufthavn ved at give udtryk for at blive et internationalt knudepunkt for ministrene i Tyrkiet og Istanbul Karaismailoğlu gigantiske projekter inden for transport og kommunikation, der perfektionerer over hele landet, sagde, at de havde implementeret. Minister Karaismailoğlu erklærede, at Küçük Çamlıca TV-Radio Tower snart åbnes fuldt ud, og TÜRKSAT 30A-satellitten, der lanceres i rummet den 2021. november og tages i brug i andet kvartal 5, vil være medvirkende til landets kommunikation og rumaktiviteter.

I en erklæring om, at de vil implementere intelligente transportsystemer og digital infrastruktur for passager- og godstransporttjenester i alle transportformer på kort tid, sagde Karaismailoğlu, at de vil give den gode nyhed om et andet innovativt projekt om transport og kommunikation hver dag, mens de bevæger sig i tråd med de nationale politikker for transport og infrastruktur.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer