Minister Karaismailoğlu meddeler antallet af passagerer, der transporteres på YHT-linjer

Minister Karaismailoğlu meddeler antallet af passagerer, der transporteres på YHT-linjer
Minister Karaismailoğlu meddeler antallet af passagerer, der transporteres på YHT-linjer

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, meddelte, at 13,3 millioner passagerer blev transporteret på linjen Ankara-Konya og 3,5 millioner passagerer på Konya-Istanbul-linjen.


Karaismailoğlu sagde, ”Selvom der ikke var nogen højhastighedsjernbane i 2003 i jernbaner, har vi i dag en YHT-linje på 1.213 kilometer. Vi startede YHT-flyvninger med Ankara-Eskişehir-linjen i 2009 og fortsatte med Ankara-Konya i 2011. I 2014 Eskişehir-Pendik, i 2019 med Marmaray Project Gebze-Halkalı Vi har afsluttet vores YHT-jernbanelinje. Indtil 2020 bar vi 16,6 millioner passagerer på Ankara-Eskişehir-linjen, 13,3 millioner på Ankara-Konya-linjen og 3,5 millioner på Konya-Istanbul-linjen. Vores årlige gennemsnitlige antal passagerer oversteg 44,8 millioner. "

Tyrkiet i mængden af ​​gods transporteret med jernbane i 2020 udgjorde 30 millioner tons; Minister Karaismailoğlu brugte følgende udsagn om, at de har sat deres 2023-mål til 45 millioner tons og deres 2028-mål som 150 millioner tons:

”Vores land ligger ved et vigtigt overgangssted for den mellemste båndsilkebanelinje mellem Kina og London. Jernbanelinjen Baku-Tbilisi-Kars i vores 2023 op fra $ 4,4 mia. Handelsvolumen mellem Tyrkiet og Aserbajdsjan vil bidrage væsentligt til vores mål om at fjerne 15 mia. $. Sammen med Eurasia Tunnel, Yavuz Sultan Selim, Osmangazi og vores Çanakkale Bridge fra 1915, er vores Istanbul-İzmir motorvej de prestigefyldte projekter i vores land. brugte hans udtryk


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer