Det er muligt at øge den aktuelle serviceeksport med 1 milliard euro

Det er muligt at øge den aktuelle serviceeksport med 1 milliard euro
Det er muligt at øge den aktuelle serviceeksport med 1 milliard euro

UTIKADs bestyrelsesformand Emre Eldener og UTIKADs bestyrelsesmedlem og Highway Working Group President Ayşem Ulusoy; Tyrkiets eksportørforsamlingspræsident Ismail Shot og Tyrkiets eksportørforsamlings næstformand Basaran Bayrakil Kapıkule besøgte toldmyndighederne i Hamzabeyli og İpsala.


Problemer ved toldporte blev drøftet inden for rammerne af besøgene. UTIKAD-præsident Emre Eldener sagde: "Hvis vi kan øge vores køretøjer, der forlader alle vores bulgarske og græske grænser til 1000 køretøjer om dagen, vil der være et yderligere eksporteksporttjeneste på cirka 1 milliard euro om året."

UTIKADs bestyrelsesformand Emre Eldener og UTIKADs bestyrelsesmedlem og Highway Working Group President Ayşem Ulusoy; Efter invitation fra TIM-præsident İsmail Gülle, 16. oktober 2020 fredag, besøgte Edirne-guvernør Ekrem Canalp, Trakya Customs and Foreign Trade Regional Manager Mr. Yaşar Yaman Ocak og Hamzabeyli Customs Manager Mr. Hayati Demir på deres kontorer. Inden for rammerne af besøget, hvor TIM-præsident İsmail Gülle såvel som TİMs næstformand Başaran Bayrak deltog, blev den aktuelle situation på toldområdet observeret på stedet.

Især den sidste periode i stigende ordrerater med lang-T består af hale og påpegede, at den lange ventetid ved grænsen for fragt UTIKAD præsident Emre Eldener, "Tyrkiet i agility af den vigtigste udgangsdør til Europa TR hale problem med ordre til at løse Udnævnelse Virtual Queue System (RSSS) er taget i brug, men aftaler gives 4 dage senere ”. UTIKADs bestyrelsesformand Emre Eldener udtrykte, at køretøjerne kørte mod Hamzabeyli-grænseporten på grund af denne situation, ”I dag så vi køretøjskøerne i Hamzabeyli, der nåede ca. 14 kilometer med øjnene. Ventetiden i Hamzabeyli er også 2,5 dage. Hr. İsmail Gülle og Başaran Bayrak havde også mulighed for at observere situationen på stedet ”.

Roses of Turkey Exporters Assembly som præsident for at se dette sted og disse besøg er Eldener UTIKAD-delegationen udtrykte også den store betydning af den erkendelse, der sammen med; ”Fordi vi tydeligt har set, at vores eksportører lider mindst lige så meget som fagfolk inden for logistik. Som vores TIM-præsident sagde, godstransporten ved grænsen tilhører eksportøren, og eksportøren lider af denne situation. Af denne grund bør vi tage skridt sammen for at øge følsomheden over for problemerne ved grænseporte. Præsidenten for TIM sagde selv, at der på bulgarsk side skulle tages nogle initiativer på højt niveau for at åbne dørene lidt mere og acceptere flere køretøjer ”.

DET ER MULIGT AT FORØGE TJENESTEKSPORTEN

Understreger, at hvis toldproblemerne løses, vil antallet af eksporteksporten stige, sagde Eldener, “Hvis du kan passere 300 køretøjer over grænsen pr. Dag i betragtning af en gennemsnitlig fragtomkostning på 3 500 euro - i øjeblikket er fragtraterne højere - kan du oprette en eksport af logistiktjenester på ca. . Dette tjener mindst 1 millioner euro om året. Hvis vi kan øge vores køretøjer, der forlader alle vores bulgarske og græske grænser til 365 køretøjer om dagen, vil der være et yderligere eksporteksporttjeneste på cirka 1000 milliard euro. Jeg siger dette uden at tilføje omkostningerne ved eksport af varer. Derfor er vi nødt til at åbne disse grænser. ”Dette er den numeriske dimension af dette” sagde han.

Ved afslutningen af ​​besøgene takkede Eldener TIM-præsident İsmail Gülle for hans venlige invitation og frugtbare møder. Han udtrykte også sin tilfredshed med udviklingen af ​​gensidig dialog mellem TIM og logistiksektoren.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar