Når Sortehavets Middelhavsvej er afsluttet, bliver Ordu et logistikcenter

Servet Şahin 'bliver Ordu Logistics Center'
Servet Şahin 'bliver Ordu Logistics Center'

Ordu's handelskammer (OTSO) præsident Servet Şahin sagde, at når Sortehavet-Middelhavsvejen er afsluttet, vil det ændre skæbnen for cirka 45 provinser.


Servet Şahin, præsident for Ordu Chamber of Commerce and Industry (OTSO), der indirekte foretog en evaluering af, at vejprojektet Sortehavet-Middelhavet, som blev udbudt i 2008, er afsluttet ”Afslutningen af ​​dette projekt vil være en vej, der påvirker provinser som Ordu, Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş og Hatay direkte, mens det indirekte påvirker cirka 45 provinser. Samtidig vil afstanden mellem Ordu og Mesudiye falde til 1 time, transporten mellem Ordu og Sivas med tunneler og viadukter vil falde til 2 timer, og transporten mellem Ordu og Iskenderun falder til 6-7 timer. sagde.

Understreger, at byen Ordu vil blive et logistikcenter med færdiggørelsen af ​​Sortehavet-Middelhavs-vejprojektet, fortsatte Şahin sine evalueringer som følger: ”Ordu vil spille en vigtig rolle i eksporten til lande på Sortehavskysten. Denne situation, som vil give stor bekvemmelighed i transporten af ​​eksportprodukter fra Middelhavet og det centrale Anatolien til Sortehavet, vil også yde et betydeligt bidrag til landets økonomi. Derudover leveres eksportprodukter lettere af vores industriister til landene på Sortehavskysten. Denne vej vil være den direkte port til 5 provinser og indirekte porten til cirka 45 provinser til Sortehavet. "

Om at Sortehavet-Middelhavsvejen er det vigtigste projekt for Ordu efter Ordu-Giresun Lufthavn, sagde Şahin til sidst; ”Efter vores lufthavn er dette den mest værdifulde investering i vores by og region. Det vigtigste inden for handel er transport. Det er lettere at handle, når vi håndterer transporten. Når Sortehavet-Middelhavsvejen er afsluttet, eksporterer cirka 45 provinser til lande, der grænser op til Sortehavet via denne rute. Dette projekt, der sigter mod at blive leveret i slutningen af ​​2020, kan blive lidt forsinket på grund af de problemer, der opstår med effekten af ​​pandemiprocessen. Jeg håber, at dette projekt bliver afsluttet og taget i brug hurtigst muligt. " Han brugte sine udtryk.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer