Ny beslutning for medarbejdere i karantæne

Ny beslutning for medarbejdere i karantæne
Foto: Ministeriet for familie-, arbejds- og sociale tjenester

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, meddelte, at medarbejdere, der har modtaget koronavirusbehandling eller har en høj risiko for transmission af strålingsteam, vil drage fordel af uarbejdsdygtighedsgodtgørelse uden at henvende sig til sundhedsinstitutioner.


Minister Selçuk bemærkede, at de har tilføjet en ny til støtten til medarbejderne siden begyndelsen af ​​COVID-19-pandemien, og bemærkede, at de gjorde det lettere for den hvilerapport, der kræves for midlertidig invaliditetsydelse.

Påpegede, at i den nuværende praksis, ansættes medarbejdere, der er koronavirus, til læger for at få en hvilerapport, sagde minister Selçuk, ”Vores medarbejdere har ikke længere brug for at søge læge igen for at få en hvilerapport. Hvilerapporterne udstedt af strålingsteamet via FITAS (Fillation and Insulation Tracking System) behandles automatisk af SSI. Således betaler vi vores medarbejdere inhabilitetsfradrag for de rapporter, der er udstedt i karantæneperioden ”.

Minister Selçuk angående gennemførelsen sagde: ”Vi støtter vores borgere, der ikke kan arbejde på grund af at være isoleret. Samtidig planlægger vi at reducere byrden for vores hospitaler ved at reducere risikoen for forurening for folkesundheden, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer