Nye veje åbnet i Erzurum ånder byens trafik

Nye veje åbnet i Erzurum ånder byens trafik
Nye veje åbnet i Erzurum ånder byens trafik

Metropolitan Kommune fortsætter med at bygge århundreder gamle veje i Erzurum. Metropolitan Kommune, der fornyede de eksisterende hovedarterier i byens centrum ved at reparere og reparere i henhold til dagens forhold, bragte også mange nye transportnet til byen.


Mens hver nye vej, der blev taget i brug, reducerede trafikbelastningen betydeligt, begyndte Erzurum at toppe listen over "tilgængelige byer". Fra Barış Pınarı-broen til lufthavnens vej, fra City Hospital Road til Kandilli Group Road, fra Palandöken Street, Prof. Dr. I Erzurum, hvor der er oprettet mange flere transportnetværk op til Recep Akdağ Street, er boligcentre også begyndt at vinde værdi. Ved at foretage en vurdering af emnet erklærede borgmester i Metropolitan, Mehmet Sekmen, at de bygger århundreder gamle veje i Erzurum og sagde: "Vi skaber kvalificerede transportalternativer og tilføjer værdi til Erzurum med hvert nyt transportnet, vi sætter i drift og fornyer i henhold til dagens behov." .

Hvert transportnetværk er en investering i morgen

Understregning af, at Erzurum tiltrækker opmærksomhed med sit træk ved at være en konstant udviklende og voksende by, sagde borgmesteren i Metropolitan, Mehmet Sekmen, at både befolkningens mobilitet i byen og det stadigt stigende antal køretøjer gør det nødvendigt at skabe nye transportmuligheder. Borgmester Sekmen erklærede, at mens de fornyede de eksisterende hovedarterier i tråd med deres planlægning, har de på den anden side bragt nye transportnet til Erzurum, og at hvert nye transportnet, der tages i brug, eliminerer et stort behov for byens fremtid.

MANGE NYE VEJER SKABES TIL ERZURUM

Borgmester Sekmen opførte de nye veje, der blev tilbudt Erzurums tjeneste en efter en, og sagde: ”Som Metropolitan Municipality; Med Barış Pınarı-broen forbandt vi først Şükrüpaşa til 50. Yıl Caddesi og derefter til Congress Street. Igen forbandt vi Station Square og Harputkapı med sideforbindelsesveje for denne bro. Igen forbandt vi Şükrüpaşa med Erzurum Bus Station og Airport Road. I øjeblikket fortsætter vores vejarbejde, der forbinder Terminal Street og den førnævnte rute. Ud over disse bruges vores nye transportnetværk, der forbinder Erzurum City Hospital og Atatürk University campus, også af Prof. Dr. Det er også forbundet til Dadaşkent via İhsan Doğramacı Boulevard.

HISTORIE TURISME MØDER VINTERTURISME

Metropolitan Kommunes borgmester Mehmet Sekmen erklærede, at de vil bringe byens centrum sammen med Palandöken med et andet transportnetværksprojekt, der kan beskrives som ”meget specielt” for Erzurum. Sekmen sagde, at de vil eliminere et stort behov i Erzurum ved at forbinde Ali Ravi Street, populært kendt som Yoncalık, til Kayakyolu. ”Med dette projekt vil vi samle vores Yakutiye, centrum for historieturisme, med Palandöken, centrum for vinterturisme. Vores nye transportnetværk, der er ved at blive afsluttet, forbinder også problemfrit Yunusemre og Kayakyolu. Således reduceres trafikstrømmen fra byens centrum i retning af Yenişehir Junction, og transporten bliver meget lettere, ”sagde han.

GRUPPE- OG TILSLUTNINGSVEJER I DISTRIKTER ...

På den anden side understregede borgmester Sekmen, at transport- og vejtjenesterne i Erzurum ikke er begrænset til disse og sagde: ”Vi har afsluttet den 50 år gamle Kandilli-gruppevej i vores gamle by, især lufthavnens vej. Congress Boulevard, Palandöken Street, Prof. Dr. Vi har bragt Recep Akdağ Street, Hınıs-Tekman-Karayazı gruppeveje og mange andre forbindelses- og gruppeveje til en moderne placering. Med angivelse af, at statistik og ekspertudtalelser afslører, at der er et mærkbart niveau af lettelse i transport takket være disse veje, sagde borgmester i Metropolitan, Mehmet Sekmen, "Vi vil fortsætte med at tilføre værdi til vores gamle by med nye transportnetværk, der vil imødekomme Erzurums behov i mange år."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer