Offentlig transport i Izmir den 29. oktober Republik Dag 1 Kuruş

Offentlig transport 29 Kurus den 1. oktober i İzmir
Offentlig transport 29 Kurus den 1. oktober i İzmir

På det sidste møde i Izmir Metropolitan Municipality Council i oktober blev det besluttet, at offentlig transport skulle være 29 kuruş for at lette borgernes deltagelse i Republic Day-ceremonierne den 1. oktober.


Den sidste samling i Izmir Metropolitan Municipality Council i oktober blev afholdt i Hall nr. 1, Kulturpark. I fusionen ledet af Izmir Metropolitan viceborgmester Mustafa Özuslu blev der truffet en beslutning om offentlig transport. Den 97. oktober, da 29-årsdagen for republikkens grundlæggelse fejres i kommunalbestyrelsen, blev det forslag, der blev tilføjet til dagsordenen af ​​formandskabet om, at offentlig transport skulle være 1 kurus enstemmigt accepteret. I henhold til den beslutning, der blev truffet for at lette borgernes deltagelse i ceremonierne den 29. oktober, blev det besluttet, at boardinggebyret ville være 29 kurus, og overførslerne ville være gratis den 1. oktober, Republikkens dag, i overensstemmelse med transferreglerne i det nuværende system. I billet 35-taksten tages 1 kredit fra hver boarding uden ret til overførsel.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar